A facut sase milioane de dolari din vorbe. Fostul lider de la Casa Alba, Bill Clinton, stie sa faca bani, el reusind numai anul trecut sa adune aproape sase milioane de dolari din discursurile pe care l-a sustinut in afara SUA, scrie Cancan.

Vacutele botezate dau mai mult lapte. Botezarea animalelor pune bazele unei legaturi afective, dar poate avea si beneficii reale, cercetatorii britanici descoperind ca vacile cu nume dau mai mult lapte decat suratele lor ramase anonime, scrie EvZ.

Sefa guvernului islandez, prima lesbiana premier? Conducerea guvernului islandez ar putea fi preluata de o femeie care se declara deschis lesbiana, ceea ce ar reprezenta o premiera pentru Islanda, dar si pentru intreaga lume, scrie Click.

Sexul o face nemuritoare. Potrivit oamenilor de stiinta, exista o fiinta nemuritoare, iar secretul imortalitatii ei este... sexul. Aceasta fiinta este meduza turritopsis nutricula. De obicei, meduza moare dupa procreere, dar Turritopsis revine la un stadiu in care este imatura sexual. Astfel ca dupa ce ajunge la maturitate, este capabila sa se intinereasca. Pentru ele sexul este cheia nemuririi, scrie Libertatea.

Doi londonezi au stat 5 zile intr-o camera de hotel amenajata in vitrina. Campaniile publicitare se adapteaza la vremurile de criza. Oamenii nu mai cheltuiesc bani prea usor, deci trebuie convinsi sa o faca. Asa s-a gandit si conducerea unui hotel din New York, care a amenajat o camera intr-o vitrina din oras, scrie Romantica.

Televizor cat o felie de paine. In Marea Britanie a aparut pe piata cel mai ingust televizor din lume, care masoara in latime in jur de trei milimetri. Creat de Sony, aparatul costa aproape 4.000 de euro si se vinde impreuna cu un transmitator wireless, astfel incat sa nu mai fie nevoie de cabluri, scrie Cancan.

A fost muscat de penis de ratonul pe care il viola. Un rus de 44 de ani din Moscova a mers zilele trecute la doctor cu o problema mai... neobisnuita: ii lipsea o bucata de penis. De fapt... organul ii fusese muscat de un raton pe care barbatul il viola, scrie Libertatea.

A scos pe podium un model gol pusca. Intr-o casa veche din 1950, fosta locatie a Uniunii Artistilor Plastici, actualmente nefunctionala, dar cu o arhitectura deosebita, Razvan Ciobanu a lansat marti colectia primavara-vara 2009. La inceputul prezentarii, un tanar aratos, imbracat in halat de matase a venit printre invitati, surprinzandu-i pe acestia cand si-a scos deodata, nonsalant, halatul ramanand gol pusca, scrie Cancan.

Tabara de... ras pentru politisti. Politistii indienii au parte de un tratament special, pentru ca sunt supusi la mai mult stres decat ceilalti oameni. Astfel, uneori, acestia pot sa participe la ”tabere de ras”, unde trebuie sa se strambe in cele mai caraghioase moduri si sa rada in hohote, scrie Libertatea.