Elena Basescu: "Reporterita care mi-a luat interviul venise pregatita doar pe fotbal, or, eu eram la un eveniment la care se premiau olimpici. Nu am inteles intrebarea, pentru ca domnisoara care m-a intrebat parca avea prune in gura cand vorbea si nu a pronuntat corect «Euro League».” (Cotidianul).

Ion Iliescu: „Nu ma hazardez acum in nici un fel de consideratiuni. Trebuie sa vedem gospodareste, atent, linistit. Graba strica treaba. Poate sa fie un alt Obama, cine stie? Poate sa apara (un candidat la alegerile prezidentiale – n.r.) te miri de unde, nu?” (Gandul)

Adriana Bahmuteanu: „Dragostea, la fel ca si cacarea, te prinde unde vrei, unde nu vrei. Cand te apuca ori una, ori alta, faci orice ca sa te rezolvi. Nu mai vezi nimic in fata ochilor, scopul tau e unul singur. In plus, sa nu uitam ca dragostea, la fel ca si cacarea, trece si prin stomac si ca la unii matul e mai plin, la altii e mai gol. Ce mai, cand te apuca, aia e! N-ai ce sa faci! Plus ca in viata nu poti trai nici fara una, nici fara alta, corect?" (Gardianul)

Simona Sensual: „M-am hotarat sa fiu mai explicita in postari, caci am observat ca unii sunt atat de cretini, ca vad ca nu inteleg pe cale diplomata, ei trebuie injurati ca sa inteleaga despre ce e vorba. Cum in Romania e trendy sa injuri ca sa fii destept, am hotarat sa ma adaptez comunicarii poporului ca de altfel sa fiu inteleasa, sa vorbim aceeasi limba.” (Gardianul)

Marian Vanghelie: "Am comandat niste sondaje sa-mi fac, asa, o parere despre ce crede lumea despre mine. Bai, copii, ma iubeste lumea: 99% din oameni spun ca fac treaba la primarie. In partid, sunt pe cai mari. Nu ma poate face nimeni. Vin astia la mine sa-i bag in Parlament, ma uit la ei si imi dau seama ce gandesc. Doar pun mana pe el si, gata, l-am facut!" (Romania Libera)