Un antrenor de fitness vrea să devină obez. Un antrenor de fitness, preocupat se pare de psihologie, s-a hotărât să se îngraşe foarte mult pentru a putea intra astfel în pielea celor pe care-i instruieşte şi a slăbi ulterior împreună cu ei. Pentru a se "împlini" cu 40 de kilograme, Paul James s-a pus pe un regim consistent cu carne grasă de porc şi ciocolată. Antrenorul, un fost model de lenjerie intimă în tinereţe, se află deja la jumătatea demersului, reuşind să se îngraşe cu 20 de kilograme, scrie Libertatea.

Bebelusul care refuza sa creasca. Suraya are 14 luni si are aceleasi dimensiuni ca la nastere, cantarind doar 3 kilograme. Desi a fost consultata de zeci de medici, nimeni nu-i da de cap bolii. Suraya are 14 luni si, desi ar trebui sa aiba cel putin 9 kilograme, cantareste doar 3,18 kilograme, cat un nou-nascut. Fetita a fost examinata de mai multe echipe de specialisti, inclusiv pediatri, nutritionisti sau experti in endocrinologie, insa nimeni nu stie de ce copilul nu creste. Mama Surayei, Atlanta Ruzman, in varsta de 24 de ani, a declarat ieri ca fiica sa este ca o papusa vie. "Medicii nu au nici cea mai vaga idee ce este in neregula cu ea. A fost consultata si de experti internationali, insa cazul fetei mele ramane si pentru ei un mister", a povestit Atlanta, care locuieste in Marea Britanie. Micuta Suraya nu poate sta in fund, nu vorbeste si nu se taraste si, desi este hranita prin intermediul unui tub, nu ia in greutate deloc, scrie Cancan.

Un şomer german a câştigat la loto 17,5 milioane de euro. După ce a fost disponibilizat datorită crizei economice, un şomer german a câştigat super-jackpot-ului de la loto împreună cu un alt conaţional şi urmează să încaseze suma de 17,5 milioane de euro, informează AFP. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, şi-a pierdut locul de muncă după ce întreprinderea la care lucra a dat faliment din cauza crizei economice. După ce a realizat că a câştigat 17,5 milioane de euro a declarat: ''Acum pot să-mi caut şi eu de lucru liniştit şi să nu accept primul job venit'', scrie Libertatea.

Pedepsit cu 30 de lovituri de bici fiindca a refuzat sa isi stinga tigara in avion. Un barbat din Sudan a primit pedeapsa de a fi lovit de 30 de ori cu un bici pentru ca a refuzat sa stinga tigara intr-un avion. Barbatul a refuzat sa se opreasca din fumat intr-o aeronava a companiei "Saudi Arabian Airlines" care efectua un zbor din Qurayat spre portul Jeddah, in nordul Arabiei Saudite. Cand avionul a ajuns la destinatie, barbatul a fost arestat si a fost condamnat de catre un tribunal local la 30 de lovituri de bici. Acum "biciuitul" spune ca face tot posibilul pentru a se lasa de fumat, scrie Gardianul.

Băncile de spermă o duc bine pe criză. Criza financiară care a înspăimântat întreg globul are un efect cât se poate de direct asupra băncilor. Nu vorbim însă despre chiar orice tip de bancă pentru că băncile de spermă, spre exemplu, au o activitate intensă în această perioadă. Astfel, o bancă de spermă din Loveland, Colorado, SUA, a înregistrat, de exemplu, o creştere inexplicabilă a donatorilor, de la 150 într-un an la 400 în doar cinci luni, scrie Libertatea.

Comoara de un miliard de dolari. O companie americana de explorari marine a anuntat, luni, descoperirea epavei navei de razboi britanice HMS Victory, scufundata in 1744 in Canalul Manecii si care are la bord o comoara ce ar putea valora un miliard de dolari. Exista informatii conform carora nava ar fi transportat patru tone de aur, scrie Cancan.

Avea un vas egiptean vechi de 3 000 de ani în grădină. Simplul vas de teracotă pe care un fermier britanic îl ţinea în grădină de 20 de ani s-a dovedit a fi, spre surprinderea tuturor, o reclivă egipteană veche de peste 3 000 de ani. Totul s-a aflat după ce proprietarul s-a gândit să vadă cât valorează vasul, cu ornamente specifice din perioada Egiptului Antic, primit în dar de la unchiul său. "Până acum îl folosisem doar ca ornament în grădină", a spus fermierul, scrie Libertatea.

A fost prins cu doi porumbei ascunsi in pantaloni. Un australian a fost prins, in timp ce se intorcea dintr-o calatorie din Dubai, cu doi porumbei ascunsi in pantalonii sai. Barbatul, in varsta de 23 de ani, a fost perchezitionat dupa ce autoritatile au descoperit doua oua ascunse in tuburile de vitamine din bagajele sale. Asa au gasit cei doi porumbei vii, infasurati in hartie, ascunsi in pantalonii barbatului. Autoritatile au gasit, de asemenea, diferite seminte in portofelul tanarului. In Australia sunt reguli stricte cu privire la importul de animale si plante deoarece se incearca protejarea sanatatii, a agriculturii si a mediului. Barbatul risca acum pana la 10 ani de inchisoare si o amenda de 48.600 de lire sterline, informeaza Gardianul.

Uleiul de gătit ajută Disneyland. Renumitele parcuri de distracţie Disneyland utilizează uleiuri de gătit reciclate pentru a pune în funcţiune trenuleţele cu aburi. "Uleiul folosit la gătirea cartofilor prăjiţi şi a altor mâncăruri este procesat şi apoi folosit drept combustibil al căilor ferate din Disneyland şi al vaporului Mark Twain. Această mişcare permite economisirea a 760.000 de litri de petrol diesel", declară Frank dela Vara, director de mediu şi conservare la Disneyland Resort, scrie Libertatea.