Femeile atragatoare au gatul gros. Un studiu recent a demonstrat ca femeile cu gatul gros sunt mai atragatoare dar ca sunt si infidele. Echipa de cercetatori americani a tras aceste concluzii dupa ce au intrebat mai multe tinere despre fanteziile si aventurile lor sexuale. Studiul, condus de o echipa de psihologi, a fost continuat cu ajutorul mai multor barbati, care au fost pusi sa analizeze femeile si sa spuna ce le inspira fiecare in parte, scrie Libertatea.

La 56 de ani, a traversat Atlanticul inot. Jennifer Figge a devenit, la cei 56 de ani ai sai, prima femeie care reuseste sa traverseze Oceanul Atlantic inot. Atleta americana a petrecut 24 de zile in apele oceanului, intr-o cusca speciala, menita sa o apere de eventualele atacuri ale rechinilor, in dorinta de a stabili un nou record mondial, scrie Click.

Si-a injunghiat iubitul pentru ca a inselat-o cu o vitica. Poveste socanta in localitatea Carani, de langa Timisoara: o femeie si-a injunghiat concubinul pentru ca il banuia ca are o "aventura" cu vitica unui vecin. Este a treia oara cand incearca sa il puna la punct cu un cutit pentru infidelitate, scrie Cancan.

Un laptar livra sticle cu lapte si cannabis. Barbatul livra cannabis pensionarilor in fiecare dimineata pentru a-i ajuta cu durerile "batranetii". Clientii lui Robert Holding ii lasau acestuia bilete in fata usii in care ii spuneau acestuia sa lase drogurile langa sticla de lapte. Curtea de Justitie Burnley Crown a aflat ca Holding, in varsta de 72 de ani, castiga foarte putin din traficul cu droguri si s-a considerat ca el facea asta pentru comunitate, nu pentru bani, scrie Gardianul.

Ceasul perfect. Un grup de cercetatori din mai multe tari a dezvoltat o noua generatie de ceasuri care pot masura timpul pe o perioada de doua miliarde de ani fara nici cea mai mica abatere. Prin comparatie, un ceas de mana obisnuit se abate cu circa 15 secunde la fiecare luna, scrie EvZ.

Concediat pentru ca purta un tricou cu trupa Kiss. Un student care lucra la o gradinita din Belgia a ramas fara loc de munca pentru ca a venit la serviciu imbracat intr-un tricou cu imaginea formatiei rock Kiss. Directoarea gradinitei si-a justificat decizia de a-l concedia pe tanar sustinand ca tricoul tanarului a trezit parintilor si personalului o emotie asa de puternica, incat acestora le-au revenit in minte imaginile tragediei petrecute la gradinita din Dendermonde unde au fost injunghiati de catre un barbat in urma cu doua saptamani doi copii si un adult, scrie Libertatea.

Orgie la Cambridge. O serie de fotografii in care apar studenti care se distreaza beti-morti, simuland acte sexuale in public, au reusit sa ii puna pe jar pe profesorii de la renumita universitate Cambridge. In pozele care au fost facute publice pot fi vazute fete care, in genunchi, legate la maini, se straduiesc sa introduca, cu gura, prezervative pe banane legate de pantalonii colegilor lor. Fetele care si-au demonstrat astfel aptitudinile sexuale vor sa intre in fratia "Calugaritele Newnham", scrie Cancan.

Robotul-sosie. Compania nipona „Little Island“, producatoare de jucarii, a lansat pe piata un produs straniu, o papusa-robot care arata aproape la fel cu persoana care o comanda. Botezata „Look A Like“, papusa a fost prezentata publicului chiar de patronul societatii, Hiroaki Koike, in cursul unei expozitii de jucarii desfasurate la Tokio, scrie EvZ.

Bancherii merg la curve pe banii companiilor. Patroana unuia dintre cele mai mari si mai luxoase bordeluri din New York, SUA, Kristin Davis, a fost audiata recent de un tribunal, dupa ce anul trecut afacerea ei a fost desfiintata. Davis a prezentat in fata instantei agenda cu numele clientilor bordelului sau, circa 9.800 de oameni cu multi bani. Aceasta a afirmat: “Ei achitau serviciile lor cu cartile de credit ale companiilor la care lucreaza inca", scrie Libertatea.