Rockerul Eddie Van Halen a inventat chitara care nu se sparge, anunta presa britanica. Chitaristul legendarei trupe Van Halen a realizat chitara The Wolfgang, ce poarta numele fiului sau, impreuna cu o companie ce produce echipamente medicale. Chitara lui Eddie Van Halen este realizata din componente de metal, scrie Curentul.

Kishore Kumar Gaba va regreta toata viata ca nu a avut curajul sa o ceara pe iubita sa in casatorie, motiv pentru care aceasta s-a despartit de el. Astfel, pentru a se pedepsi si pentru a nu o uita niciodata, indianul scrie zilnic cateva sute de vederi sau felicitari, pe care nu le umple cu cine stie ce poezii sau texte, ci repeta de zeci de ori numele fostei iubite, pana il doare mana. A ajuns deja, incepand din 1997, sa aiba numele femeii scris de 1.4 milioane de ori si a zis ca nu se opreste pana cand ajunge la 10 milioane, scrie Libertatea.

Marcel e un francez aparent obisnuit. Putin cam grasut, casatorit cu o femeie de treaba, nu iese cu nimic din comun. Totusi, cei care-l cunosc pe francez sunt de-a dreptul ingroziti. Barbatul mananca sticla, lame de ras, spite de bicicleta, ba chiar a mancat un avion cu totul, ce-i drept, operatiunea a durat circa 10 ani. Cum de mesteca, inghite si digera obiectele fara sa pateasca nimic? Ei bine, nu se stie. Marcel a fost consultat de o sumedenie de medici care nu au gasit nimic deosebit sau in neregula cu el. Marcel nu poate sa digere chiar orice. Spre exemplu, de la banane are arsuri si dureri ingrozitoare de burta, afirma Libertatea.

Joan Adams avea casa mizerabila. Excremente de pisica, vase murdare, gunoaie peste tot. Mai mult, doua dintre mate, moarte de ceva vreme, erau lasate sa se descompuna, aruncate intr-un dulap din bucatarie. Cand autoritatile au fost anuntate de situatia din locuinta doamnei Adams si au mers acolo, nu le-a venit sa creada. Nu s-ar fi gandit ca e omeneste posibil ca o femeie batrana si niste pisici sa poata sa supravietuiasca in asemenea jeg. Nici macar puricii nu puteau traia acolo, deoarece din cauza mizeriei si a conditiilor imposibile, ouale de purice nu supravietuiau, scrie Libertatea.

Un templu taoist din Taiwan construieste o toaleta publica de “cinci stele” de un milion de dolari, destinata credinciosilor. Constructia care se va ridica va avea forma a trei boboci de bambus, fiind descrisa de personalul templului Tzenan din Nantou drept “o toaleta de lux”. Fondurile necesare au fost stranse dupa ce au fost acordate imprumuturi la 450.000 de persoane, fara a se percepe dobanda, ca sa nu fie ofensata zeitatea templului. Toti banii obtinuti din dobanda vor fi investiti pentru ridicarea noii constructii, scrie Click.

Numeroase experiente realizate au aratat ca persoanele de sex feminin care au degetele lungi au un simt tactil mult mai bine dezvoltat decat cele cu degete scurte. De aceea, sustin cercetatorii, acestea simt mai bine ceea ce-si doreste partenerul in pat. Studiul a fost realizat cu ajutorul a 97 de studente de origine olandeza. Potrivit studiului, tinerele cu degetele mai lungi se excita mult mai usor si ajung la orgasm mai repede. In plus, acestea isi pot satisface mai bine partenerii decat femeile cu degete scurte, afirma Click.

Starleta britanica Alicia Douvall a acceptat sa vorbeasca sincer si deschis pentru prima data despre obsesia sa pentru operatiile estetice. Blonda a dezvaluit ca a fost abuzata in copilarie, ceea ce a determinat-o, ani buni, sa se opereze de doua ori pe luna "ca sa arate ca altcineva". Alicia, pe numele sau real Sarah Howes, a marturisit ca se indopa cu pastile si ca s-a operat de o suta de ori ca sa-si schimbe trupul si fata. Atat de inspaimantata era de traumele din copilarie incat ea spera ca poate, intr-o zi, nu se va mai trezi de pe masa de operatie, afirma Cancan.

O studenta din California e mostenitoarea actorului Peter Sellers, desi aceasta nu s-a intalnit cu starul niciodata. Cassie Unger, care s-a nascut la patru ani de la moartea actorului, are acum o avere de peste 2 milioane de euro, pentru ca mama sa era casatorita cu Sellers in momentul mortii acestuia, in 1980, scrie Cancan.

Spotul publicitar al renumitei organizatii pentru protectia animalelor PETA a iscat vii controverse in randul opiniei publice americane. Reclama "Veggie Love" promoveaza consumul de legume si fructe si sustine alegerea unei diete sanatoase: "Studiile au demonstrat ca vegetarienii au parte de partide sexuale de mai buna calitate decat cei care consuma frecvent carne". In videoclipul pentru televiziune apare o focoasa bruneta, imbracata in lenjerie intima din dantela, extrem de sexy, care promoveaza consumul de legume pozand in ipostaze care lasa sa se inteleaga ca este excitata de produsele respective. Tanara danseaza lasciv cu broccoli, se mangaie senzual cu sparanghel si simuleaza preludiul actului sexual cu un dovleac, scrie Cancan.