In vreme de criza se tin pe picioare doar persoanele care stiu sa fructifice putinele oportunitati care apar. Asta putem spune si despre designerul Alexander Wang care va lansa o colectie de prezervative. Acesta va colabora cu Propre pentru a crea prezervative, anunta „Female First“, scrie Curentul.

Chinezii care vor sa devina soferi trebuie sa fie pusi la punct cu raspunsurile pentru nu mai putin de 800 de intrebari posibile, care mai de care mai nastrusnice! In afara de temele de prim ajutor si cele rutiere, in general, abordate peste tot in lume in cazul unui examen pentru permisul de sofer, chinezii mai au niste intrebari care prezinta caracteristici locale. De exemplu: "Ce trebuie sa faca un sofer atunci cand se afla la volan si simte nevoia sa scuipe? A. Sa scuipe pe fereastra; B. Sa scuipe intr-un servetel si apoi sa-l arunce la gunoi; C. Sa scuipe pe jos, in masina", scrie Libertatea.

Un italian care tocmai a divortat a fost obligat prin ordin judecatoresc sa-i plateasca fostei sotii o pensie alimentara de 300 de euro pe luna deoarece a reufzat sapte zile la rand sa faca sex cu ea. Nervoasa pentru ca timp de o saptamana nu a facut deloc amor cu sotul, italianca a depus actele de divort. Desfacerea casatoriei a fost aprobata si, in plus, sotul a fost si aspru pedepsit pentru ca a refuzat sa intretina relatii sexuale cu sotia, afirma Libertatea.

Salat al-Istisqa, rugaciuni musulmane speciale pentru a aduce ploaia, vor fi organizate sambata in toate regiunile Siriei, unde in aceasta iarna s-au inregistrat doar ploi de scurta durata, neinsemnate cantitativ. In ultimii ani, seceta a afectat grav sectorul agricol din Siria, provocand o diminuare accentuata a productiei. Recolta de grau, considerata o resursa strategica a tarii, a fost de pana la doua milioane tone in 2008, fata de cinci milioane tone in anii precedenti, conform statisticilor oficiale, scrie Libertatea.

Presedintele SUA, Barack Obama, a reusit sa starneasca iar amuzamentul adversarilor politici dupa ce a dat cu capul de pragul de sus al intrarii in elicopterul prezidential, relateaza AP. Desi nu era la prima calatorie cu aeronava, presedintele american nu a reusit sa urce la bordul elicopterului prezidential Marine One din prima incercare. Obama, care are 1,85 m inaltime, si-a calculat gresit miscarea si s-a lovit puternic de pragul de sus al usii, desi zbura pentru a cincea oara cu elicopterul prezidential. Insa locul cu pricina are o istorie destul de veche, Obama nefiind primul care incearca pe propria piele fuselajul elicopterului. In 2005, George W. Bush a patit acelasi lucru, alegandu-se cu un cucui de toata frumusetea, afirma Click.

Institutul pentru biologia genetica din cadrul Academiei de Stiinte a Federatiei Ruse a anuntat ca a descoperit cum sa “umanizeze” laptele a o suta de capre rusesti. Acestea au fost insamantate folosindu-se sperma de la tapi belarusi, in al caror cod genetic este prezenta... o gena umana, informeaza Click.

Suresh Joachim, un canadian care a doborat tot felul de recorduri trasnite, a intrat in "Guinness Book", dupa ce a stat in fata micului ecran timp de trei zile, fara pauza. Suresh Joachim, un canadian din Toronto, a reusit din nou sa intre in "Guinness Book". Barbatul, care s-a nascut in Sri Lanka si detine peste 57 de recorduri mondiale, a izbutit sa stea in fata televizorului nu mai putin de 72 de ore, timp in care a urmarit trei serii din productia TV "24", care il are in rolul principal pe Kiefer Sutherland. Joachim si-a doborat astfel propria performanta, stabilita in urma cu patru ani, cand a rezistat in fata ecranului 69 de ore si 48 de minute, scrie Cancan.