Au crezut ca tipa disperata, dar de fapt ea... canta. Angajatii unui hotel din Suedia au chemat ingrijorati Politia, dupa ce au auzit niste tipete. La sosirea autoritatilor s-a descoperit ca era vorba despre o femeie care... canta. Potrivit agentiei americane de stiri UPI, angajatii hotelului cu pricina au vazut un barbat suspect stand in fata cladirii minute in sir, inainte de a intra. La scurt timp dupa ce individul a intrat in hotel, dintr-una dintre camere au inceput sa se auda zbierete disperate. Speriati, oamenii au chemat Politia. Autoriatile au sosit repede si au intrat in tromba, spargand direct usa camerei din care se auzeau tipetele. Cand au intrat... ce sa vada? O femeie care nu intelegea ce se intampla. Nu pentru ca ar fi fost agresata de cineva, ci pentru ca politistii au intrat peste ea in camera in timp ce... canta. Astfel, tipetele nu erau altceva decat melodii interpretate de saraca femeie, scrie Libertatea.

Patru tancuri au fost furate in Polonia pentru a fi vandute la fier vechi. Politia poloneza a gasit, ieri, patru tancuri de asalt furate pentru a fi vandute la fier vechi, pe un teren de exercitii militare in apropiere de Lublin, relateaza Mediafax. "Cele patru tancuri de peste 20 de tone fiecare urmau sa fie vandute la fier vechi pentru un pret total estimat la 60.000 de zloti (13.000 de euro)", a declarat Jacek Deptus, purtator de cuvant al politiei locale. Politistii au arestat doi locuitori din Lublin, banuiti ca au organizat acest furt. Potrivit acestuia, hotii au folosit tractoare mari si o macara de 60 de tone pentru a scoate tancurile de pe terenul militar unde timp de mai multi au servit drept tinta, scrie Gardianul.

Au fugarit zebra prin oras. Alerta de gradul zero in Augsburg, Germania. Ingrijitorii unui circ, ajutati de politisti, au fost nevoiti sa porneasca, zilele trecute, pe urmele unei zebre care a evadat de la “locul de munca”. Animalul a fost “recuperat” dupa mai multe ore, timp in care autoritatile, dar si localnicii l-au urmarit, reusind in final sa imobilizeze “infractorul dungat”, scrie Libertatea.

In Scotia, adolescentii ar putea fi amendati daca fac sex. Conform The Scotsman, in Scotia, adolescentilor le-ar putea fi interzis sexul si activitatile cu caracter sexual, in afara de sarut. Aceste masuri ar putea fi luate din cauza presiunilor exercitate de grupurile religioase din tara. Chiar daca nu este inca nimic sigur, Rina Woolnough, presedintele grupului Parinti in Parlament, a declarat: "In afara protectiei copiilor fata de abuzuri, politicienii nu au ce sa caute in aceasta problema. Unde se trage linia intre ce este legal si ce este ilegal?" Pentru a nu transmite un mesaj gresit, acela ca sexul oral este lipsit de riscuri, autoritatile au hotarat sa includa si sexul oral pe lista activitatilor interzise adolescentilor. "Copiii sunt copii, iar sexul este pentru adulti. In plus, sexul oral poate actiona ca o usa catre sexul normal" a declarat pentru jurnalisti Mike Judge, un membru al Institutului Crestin, scrie Gardianul.

Si-a lasat fiul de 8 ani sa-i conduca duba. Politia din Florida, SUA, a retinut un barbat care si-a lasat fiul in varsta de 8 ani sa-i conduca duba. Mark A. Belanger, 34 de ani, a fost arestat, duminica seara, sub acuzatiile de abuz asupra copilului si permiterea unei persoane fara carnet sa conduca masina. Politistii au relatat ca baiatul a lovit doi copaci si aproape ca a calcat doua persoane intr-o parcare. Belanger le-a povestit autoritatilor ca luase Xanax, folosit pentru a trata anxietatea si atacurile de panica, si nu mai dorea sa conduca pentru ca se simtea ametit, scrie Libertatea.

Concurs de carat nevasta, in China. In Hong Kong, China, a avut loc joi un concurs de carat nevasta la care au participat mai multe cupluri. Barbatii dornici sa demonstreze ca-si pot cara, la propriu, sotiile in spate le-au pus rucsac si au luat-o la fuga in cadrul unei curse cu obstacole, scrie Libertatea.

Google Earth gaseste comori. Vanatorii de comori sunt ajutati considerabil de softul Google Earth. Un muzician din Los Angeles, Nathan Smith, folosea intr-o zi Google Earth, examinand la intamplare parti din trecatoarea Aransas din Texas, cand deodata a zarit o forma cunoscuta langa Barketine Creek. Zona i-a atras atentia, crezand ca a identificat epava unui vas spaniol despre care se presupune ca si-ar fi gasit sfarsitul la sud de Refugion, Texas, in 1822. Dupa ce a consultat cativa experti a concluzionat ca vasul si comoara sa valoreaza mai bine de trei miliarde de dolari. Si-a luat un detector de metale si a plecat in zona respectiva. Din pacate pentru el insa acolo este o proprietate privata a lui Morgan Dunn O-Connor, o personalitate marcanta din Texas. A decis prin urmare sa apeleze la justitie. Avocatii lui Smith sustin ca acolo exista un canal navigabil. Daca au dreptate, legea din Statele Unite spune ca prima persoana care descopera o comoara are dreptul la o parte substantiala din ea, scrie Atac-Online.

Spectacol de graffiti cu lumini. Un englez pasionat de fotografie a reusit sa creeze ”obiecte„ de lumina, operele sale fiind incadrate in categoria creatiilor de tip graffiti. Michael Bosanko (39 de ani) din Cardiff a incercat diferite variante timp de cinci ani pana sa reuseasca sa creeze desenele de lumina, folosindu-se de niste torte colorate. Apoi le-a fotografiat folosind un timp de expunere mare, scrie Libertatea.

Bautura racoritoare facuta din urina de vaca, in India. Pentru indieni vaca e un animal sfant. Mai mult, se pare ca urina si fecalele produse de bovine fac bine la sanatate. Acum, una dintre cele mai influente grupari religioase hinduse, Rashtriya Swayamsevak Sangh, a creat o bautura racoritoare ce are la baza urina de vaca. Poarta denumirea Gau Jal (n.r. Apa de vaca) si e, spun producatorii, o alternativa la bauturile racoritoare la moda. Desi pare o licoare menita sa ramana pe rafturile magazinelor, se pare ca indienii chiar cred ca urina de vaca ajuta la vindecarea cancerului, a diabetului si, pe deasupra, e si un bun dezinfectant. Astfel, de mult timp indienii foloseau urina si fecalele de vaca pe post de condiment, scrie Libertatea.