Botez la biserica de gheata. O familie din orasul sibian Avrig isi va boteza, astazi, copilul, in singura biserica de gheata din Romania, aflata la peste 2.000 de metri altitudine, la Balea Lac, in Muntii Fagaras. Stephan, in varsta de aproape noua luni, va fi cel de-al doilea copil botezat, pana acum, in lacasul de cult din gheata. Familia si cei 40 de invitati vor sarbatori evenimentul la restaurantul Cabanei Balea Lac, scrie Libertatea.

A facut sapte copii cu fratele ei. O femeie din Indianapolis, SUA, a facut sapte copii cu fratele ei, primul micut nascandu-l pe vremea cand avea 14 ani. Cazul a iesit la lumina recent, dupa ce femeia si-a dat seama ca ceva nu e in regula. Pana atunci, spune americanca de 30 de ani, nu a crezut ca e ilegal sa aiba relatii sexuale cu fratele ei, care a crescut-o de la varsta de 10 ani. Astfel, Donald Medska a primit custodia sorei lui dupa ce parintii lor au murit. Fata si-a inceput viata sexuala foarte devreme, la varsta de 10 ani, cu fratele ei, dar nu i s-a parut nimic ciudat. Potrivit cotidianului american Sun Times, la 14 ani, femeia a ramas insarcinata, iar Donald a retras-o pe sora lui de la scoala pentru ca sa nu afle nimeni ce s-a intamplat, iar copilul l-a dat spre adoptie, scrie Libertatea.

A urcat Everestul la 75 de ani. Japonezul Yuichiro Miura a reusit sa escaladeze varful Everest, urcand la 8.848 metri altitudine la varsta de 75 de ani. Barbatul a reusit sa ajunga pe "acoperisul lumii" chiar daca a suferit doua operatii pe cord in 2006 si 2007. Miura provine dintr-o familie de longevivi practicanti de sporturi extreme, tatal sau reusind la varsta de 99 de ani, in 2003, sa coboare Valea Alba (Mont-Blanc) pe schiuri. Recordul de varsta pentru alpinistii care au escaladat Everestul a fost detinut pana acum de catre un alt japonez, care a reusit aceasta performanta la varsta de 71 de ani, scrie Gardianul.

A devenit tata la 13 ani . Alfie Patten, in varsta de 13 ani, din Marea Britanie, a devenit tatic in urma cu cinci zile, cand prietena sa, in varsta de 15 ani, a nascut-o pe micuta Maisie Roxanne. Cei doi si-au dat seama ca vor fi parinti abia cand Chantelle se afla in luna a treia de sarcina. "Mi s-a parut o idee buna sa avem un copil. Nu m-am gandit cum o sa reusim sa il intretinem. Parintii nu imi prea dau bani de buzunar. Uneori tata imi da cate 10 lire sterline" a declarat Alfie pentru The Sun. Dennis Patten, 45 de ani, le-a povestit jurnalistilor cum fiul sau s-a dus in fiecare zi la spital pentru a vedea cum se simt Chantelle si fiica lor. "Ar fi putut sa stea foarte bine acasa si sa se joace pe Playstation-ul sau. Dar s-a dus zi de zi la spital, scrie Gardianul.

Va fi inchis pentru ca si-a terorizat vecinii cu melodia Familei Addams. Un barbat din Marea Britanie va petrece trei luni si jumatate la inchisoare dupa ce, mai bine de patru ani si-a innebunit vecinii fluierand ori de cate ori ii intalnea coloana sonora a filmului „Familia Addams". In varsta de 51 de ani, Leopold Wrobel a primit in prima faza un avertisment in luna decembrie a anului trecut, insa acesta a continuat sa-si hartuiasca vecinii mai varstnici, iar pentru asta a fost acuzat si va trebui sa stea in puscarie trei luni. Vecinul terorizat de acesta, Michael Sharpe a declarat in instanta ca sotia lui s-a imbolnavit din cauza lui Leopold Wrobel, ba chiar a inceput sa-i cada parul. De asemenea, sotia acestuia in varsta de 66 de ani a marturisit ca devenise ostatica in propria casa, neputand sa duca astfel o viata normala, scrie Libertatea.

Si-a dat foc la casa dupa ce a confundat frigiderul cu semineul. Un batran fermier din Austria si-a incendiat casa dupa ce a confundat frigiderul cu semineul. In varsta de 87 de ani, Adolf Maier din Angerberg a uitat intr-o zi usa frigiderului deschisa. Mai tarziu, batranului care are serioase probleme de vedere i s-a parut ca s-a facut frig in casa si a vrut sa bage lemne in semineul care se afla langa frigider. Din pacate, insa a confundat usa semineului cu cea a frigiderului, incendiindu-si astfel casa, scrie Libertatea.

Si-a regasit fiul dupa 37 de ani. Doi politisti lucrau de un an la aceeasi sectie de politie, fara sa stie ca sunt rude. Stand de vorba ca intre colegi, cei doi si-au dat seama ca sunt, de fapt, tata si fiu. Un politist din SUA si-a regasit fiul pierdut in urma cu 37 de ani chiar la sectia unde lucrau amandoi. Detectivul Clayton Hamilton, s-a angajat la Departamentul de Politie din Petersburg, Virginia, in septembrie 2008. Acolo, el s-a imprietenit cu sergentul Chris Walker, care isi cauta tatal biologic din 2006 si despre care stia doar ca il cheama Clayton Hamilton. Cei doi au intrat in vorba, s-au imprietenit, si au inceput sa discute despre trecut. Descoperind multe lucruri in comun, politistii au decis ca trebuie sa-si faca un test ADN, care a confirmat ca, intr-adevar, sunt tata si fiu. "Am plans cand am aflat rezultatul analizelor si de fiecare data cand vorbesc despre asta ma emotionez", a povestit Hamilton. "Este tatal meu, il iubesc si de acum imi voi petrece multi ani alaturi de el. Sunt extrem de fericit ca l-am intalnit", a declarat si sergentul Walker, care nu il acuza pe tatal sau ca l-a parasit, scrie Cancan.

O asistenta a mers 15 km prin zapada ca sa salveze o pacienta. O infirmiera din Anglia a strabatut 15 kilometri prin zapada, doua zile la rand, pentru a salva viata unei paciente care avea nevoie de dializa si nu putea iesi din casa. Debbie Noble, 49 de ani, a facut calatoria de patru ore pentru a o ajuta pe Steph Crawford, de teama ca aceasta va muri fara tratament. Crawford suferea de insuficienta renala si nu a putut conduce pana la centrul din Kingston unde isi facea, de obicei, dializa iar ambulantele nu au putut ajunge la ea pentru ca drumurile erau blocate de zapada. "Ceea ce a facut a fost uimitor. Ea spune ca e doar job-ul ei dar nu multi oameni si-ar fi luat bocancii si pantalonii impermeabili pentru a porni la drum printr-o zapada de 35 de centimetri", a spus Steph Crawford, citat de Libertatea.

Se vor casatori dezbracati. Pentru fiecare femeie ziua nuntii este unul dintre cele mai speciale momente din viata. Mireasa este fara doar si poate regina evenimentului, tocmai de aceea rochia pe care o va imbraca este alegerea cea mai importanta si dificila totodata. Se pare insa ca nu toate viitoarele mirese gandesc asa. Este si cazul unei tinere din Marea Britanie, care a decis sa fie mai speciala si va merge in fata altarului...dezbracata. Ellie Barton si Phil Hendicott vor avea o nunta mai neobisnuita. In varsta de 25 de ani, cei doi se casatoresc, astazi, in costumul lui Adam si al Evei in fata a 250 de invitati. Mireasa va avea totusi ca accesoriu un buchet de trandafiri cu care-si va ascunde de ochii invitatilor partea intima, scrie Libertatea.

Cele mai lungi unghii din lume, rupte intr-un accident de masina. Femeia creditata cu detinerea celor mai lungi unghii din lume si-a pierdut locul in Cartea Recordurilor, dupa ce a suferit un accident de masina in care si-a rupt celebrele 'podoabe', relateaza site-ul News. Lee Redmond, care era mentionata in Guinness Book of World Records la capitolul 'Cele mai lungi unghii din lume', a suferit rani grave, dar nu fatale, in accidentul rutier produs in Salt Lake City, Utah, scrie Libertatea.