Pentru a-si atrage clienti intr-o perioada de criza, un instructor auto din Ploiesti a impanzit orasul cu o oferta, in versuri, care cuprinde mai multe bonusuri. Ploiesteanul Tiberiu Ion, 32 de ani, a conceput o „strategie de marketing“ si a lipit pe stalpii din centrul orasului afise publicitare in versuri. „Nu ma consider un poet in adevaratul sens al cuvantului. Am vrut pur si simplu sa vin cu ceva nou. Dupa numarul de telefoane primite, se pare ca am reusit, mai ales ca traversam o perioada de criza“, spune tanarul, care este si student la Teologie, in anul al treilea, scrie EvZ.

Un irakian in varsta de 48 de ani a fost dus la un spital din Kirkurk, nordul Irakului, pentru ca acuza dureri abdominale grave. Dupa ce o radiografie a aratat ca in stomacul sau sunt 52 de brichete, acesta a fost operat. Barbatul a luat parte la invazia din Kuweit si a ingitit aceste obiecte pentru ca era traumatizat de razboiul din Golf din 1991. Rudele au precizat ca irakianul a trait izolat de cand s-a intors din razboi si ca ultima invazie americana l-a traumatizat si mai mult, scrie Libertatea.

Iti conduci la gara persoana iubita si vrei sa o saruti de ramas bun? Ei bine, acum aceste despartiri romantice sunt interzise. Nu la noi in tara, ci in Marea Britanie, unde conducerea unei statii locale de transport public din Cheshire, a decis sa interzica sarutul pe peroane, scrie Libertatea.

Ce nu fac politicienii ca sa-si atinga scopul? Raspunsul e simplu: aproape totul. Este si cazul ministrului german de externe, Frank-Walter Steinmeier care si-a scurtat numele in speranta ca il va invinge pe actualul cancelar, Angela Merkel, la viitoarele alegeri. Responsabilii cu campania electorala a social-democratului au decis ca Frank este un nume mult mai modern si mai "pamantean", tocmai de aceea au inlaturat cealalta jumatate a prenumelui, Walter, scrie Libertatea.

In varsta de 40 de ani, Patricia Newman a fost arestata dupa ce politistii au intrat in posesia unei inregistrari video in care era filmata scena de zoofilie, din care reiesea ca patrupedul era dresat sa faca sex cu stapana sa. Se pare ca nici sotul acesteia nu are preferinte sexuale normale. Timothy Newman a marturisit ca obisnuia sa filmeze in zone publice sub fustele reprezentantelor sexului frumos, afirma Libertatea.

Daad Mohammed (60 de ani) din Emiratele Arabe Unite are 84 de copii si mai vrea. Este bucuros ca are cea mai mare familie din lume. Daad Mohammed a reusit sa aiba atat de multi copii cu 17 sotii diferite si este hotarat sa nu se opreasca aici. Legile din tara sa accepta poligamia, un barbat avand voie sa aiba cel mult patru neveste odata. Insa Daad a dezvaluit ca si-a schimbat mereu sotiile, renuntand la oricare dintre acestea, daca nu mai era fertila, informeaza Click.

O masina Ferrari model 250 Testa Rossa va fi scoasa la licitatie si se asteapta ca se va vinde cu pretul record de 11,5 milioane de euro, informeaza Click.

Cu doua saptamani inaintea Salonului Auto de la Geneva, constructorul elvetian Rinspeed prezinta, in avanpremiera, conceptul electric iChange. Dincolo de aspectul ultra-sportiv, dar extrem de aerodinamic, aceasta masina ofera, ca noutate absoluta, posibilitatea de a transporta un numar de pasageri atunci cand este nevoie. Firma producatoare sustine ca masina isi poate schimba forma astfel incat sa incapa doua persoane in plus, in afara soferului, prin apasarea unui simplu buton, informeaza Click.

Cercetatorii din Danemarca au creat pastila care sterge amintirile neplacute. Aceasta poate fi folosita de catre persoanele cu traume majore sau care au suferit deceptii. Descoperirea a fost criticata dur de catre oamenii de stiinta britanici, care au avertizat asupra riscului aparitiei gravelor dezechilibre emotionale din cauza medicamentului, scrie Cancan.