Simona Sensual: “De Dragobete sarbatorim iubirea. Nu cred ca trebuie sa existe o zi anume ca sa ne dam seama ca iubim, asta daca poate am uitat de iubire sau am ajuns intr-un stadiu de monotonie si trebuie sa ne readuca cineva aminte. Pentru mine in fiecare zi e Sf Valentin alaturi de cel pe care il iubesc, si anul acesta, de atata dragoste am hotarat sa sarbatorim Dragobetele, respectiv Sf Valentin, separati. Mie nu-mi plac lucrurile conventionale, acelea ca asa trebuie pentru ca asa e bine...ca asa cere majoritatea. Cert este un lucru ca de Sf Valentin am luat licenta.....sunt licentiata. Asa ca anul acesta pentru mine a fost mai importanta lucrarea de diploma decat iubirea.” (Gardianul).

Simona Sensual: “Toate lucrurile frumoase, datoreaza frumusetea lor frumosului in sine. Frumusetea nu e intotdeauna un lucru bun. Bunatatea infrumuseteaza viata, impacand toate neintelegerile, ea limpezeste ceea ce e incurcat, usureaza ceea ce e greu, inveseleste ceea ce e trist.” (Gardianul)

Sorin Apostu (PD-L): “Vom planta arbori acolo unde aceste paduri nu au, arbori care vom avea grija sa dea mai mult oxigen decit era inainte”. (Ghilotina de campanie)

Parlamentar PSD: „De ce i-a schimbat pe Nicolicea şi pe Conţac? Păi cine stătea, la restaurantul Parlamentului, alături de Miron Mitrea?! ” (Gandul)