Adriana Bahmuteanu: “Ma astept sa vedem cu totii un fel de serial fluviu la Capatos, seara de seara, in care balena ucigasa Nikita - pe post de protagonista - sa citeasca de pe foaie mascari si zoaie la adresa tuturor, sa scoata fum pe nari si sa ne sparga timpanele pana i se opreste microfonul. Ma astept sa mascareasca cum ii vine la gura vedetele din tara asta si sa acuze in final presa ticalosita de tentativa de viol moral asupra intregii societati. Ma astept sa-l faca praf si pulbere chiar si pe distinsul realizator Capatos, sa-si infiga coltii in chelia lui Stoian si s-o ia de ciuf pe asistenta Oana, tocmai iesita din industria porno virgina si cu firele de par intacte. Glumesc, fireste. M-as bucura sincer daca personaje precum balena ucigasa, rechinul Tarky sau aratarea aia de Naomi ne-ar lasa in pace, sa ne petrecem noptile ceva mai linistiti si veseli, cu telenovela de pe acasa in reluare..." (Atac-online)

La randul sau, revoltata pe sotia lui Prigoana, Nikita a tinut sa-i transmita Adrianei in cadrul emisiunii lui Capatos ca ar fi bine sa stea cumintica in canalul ei.

Nikita urmeaza sa aduca pe lume primul sau copil in luna iunie a acestui an si asteapta cu nerabdare sa vina acest moment. “Diva” este sigura ca fetita ei va fi o minunatie de copil, ceea ce bineinteles ii dorim si noi.

“Dintr-o mama frumoasa si desteapta si un tata la fel, nu poate iesi decat o minunatie de copil. Vorba aceea, “Ce se naste din pisica soareci mananca”.(Atac-online)