La ce se gandesc barbatii cand fac sex? Sper ca de data asta sa dureze mai mult decat ultima data; S-a mai ingrasat sau mi se pare?; E cazul sa ma grabesc. Pierd repriza a doua; Oare se supara daca ii cer sa aprindem lumina?; Nu mai tin minte cine a dat al doilea gol pentru Steaua in finala din ’86; Unde o fi Elodia?. Citeste mai multe in Libertatea.

Si-au casatorit copilul cu un caine pentru a-i preveni moartea. Se pare ca in India sunt din ce in ce mai dese cazurile in care o persoana se casatoreste cu un caine pentru a scapa de un blestem. Nu cu mult timp in urma, Selvakumar, din regiunea Tamil Nadu s-a casatorit cu o catea pentru a scapa de spiritele unor caini pe care ii omorase in tinerete si care in prezent il bantuiau, scrie Gardianul.

Sobolan urias prins in China. Un chinez a prins pe strada un sobolan urias cat o pisica, care cantareste aproape 3 kilograme. Barbatul a povestit ca initial a crezut ca este vorba despre un animal dintr-o specie foarte rara, insa specialistii sunt de parere ca e doar o rasa obisnuita de sobolan, scrie Cancan.

Un delfin grav ranit de rechini, condus de un altul la «spital». Povestea delfinului Nari, salvat de prietenul sau, un alt delfin, pe nume Echo, i-a uimit si induiosat pe medicii veterinari si presa internationala. Nari a fost atacat si ranit grav de rechini. Prietenul sau, Echo, l-a vegheat in tot acest timp pana ce l-a putut duce la tarm, pentru ca sa fie ajutat de oameni, scrie Click.

Le preda cuvinte vulgare la ora de religie. Incredibil, dar adevarat! Un profesor de religie din Marea Britanie le-a cerut elevilor sai de 10 ani sa scrie pe un caiet toate cuvintele vulgare pe care le cunosc. Fred Laband le-a spus micutilor sa intocmeasca o lista de insulte si cuvinte nepermise in limbajul civilizat, iar dupa aceea sa le clasifice de la foarte „jignitoare" pana la „inofensive". Multe dintre cuvinte au fost apoi rescrise de profesor pe tabla, scrie Libertatea.

Profesoara filmata facand sex cu un elev. O profesoara din Cehia a povestit cum a devenit star pe internet intr-un film porno in care intretine relatii sexuale cu un tanar de 18 ani. Miroslava Prillerova, 35 de ani, este starul unui film de 5 minute, filmat cu telefonul mobil, intr-o partida de sex cu adolescentul Karel Kucera, in timp ce prietenul care filmeaza le da instructiuni. Filmul a starnit un scandal imens in Cehia, scrie Click.

Au confundat vibratorul cu o bomba. Angajatii oficiului postal din orasul rus Abakan au luat drept bomba un colet care continea un vibrator. Politia a fost anuntata de catre angajatii postei ca unul dintre coletele aflate la oficiu vibreaza si provoaca socuri electrice. Politistii, pompierii, genistii, chinologii si medicii s-au prezentat la fata locului in numai cateva minute pentru a examina coletul, scrie Libertatea.