Homosexual, despagubit dupa ce a fost obligat sa-si pipaie colega de munca. Un gay a obtinut 62.500 de lire sterline despagubiri dupa ce o colega de serviciu l-a obligat sa-i atinga sanii. In varsta de 47 de ani, Allwyn Rondeau a fost deranjat ca mai tanara sa colega, Lucy Chilton i s-a „oferit pe tava" si a vrut sa-i demonstreze ca tine foarte mult la orientarea lui sexuala. Cum a inceput totul? In 2006, Luci l-a obligat pur si simplu pe Allwyn, care lucreaza ca si garda la aeroportul britanic Heathrow, sa-i atinga sanii impotriva dorintelor lui, scrie Libertatea.

Cel mai bun politist din Houston e transsexual. Meritele profesionale ale sergentului Julia Oliver i-au facut pe superiorii acestuia sa uite ca in urma cu aproape doi ani ofiterul a suferit o operatie de schimbare de sex. Dupa ce, timp de 27 de ani, americanul Jack Oliver a fost unul dintre cei mai duri politisti din Houston, ofiterul s-a hotarat sa faca ce ii dicteaza inima si sa devina femeie, scrie Cancan.

Femeia care atrage catastrofa a fentat moartea de sapte ori. Americanca Maryann Bruce (48 de ani) este cea mai norocoasa femeie din lume. A reusit sa scape de la moarte de sapte ori, in timpul unor evenimente catastrofale. ‘‘Unele rude zic ca sunt piaza-rea. Eu prefer sa cred ca sunt norocoasa”, spune Maryann Bruce, de profesie economista, potrivit Click.

Extensiile de par i-au salvat viata. O tanara din Kansas a scapat ca prin minune, cu nimic mai mult de o durere de cap si o sperietura, dupa ce extensiile de par pe care le purta i-au salvat viata, oprind un glont sa-i patrunda in craniu. Potrivit politiei, tanara de 20 de ani se afla in parcarea unui supermarket, miercuri seara, cand a fost abordata de un barbat, prieten al fostului sau iubit, care i-a spus ca acesta din urma inca o iubeste. Tanara i-a replicat acestuia ca nu-si doreste sa reia legatura cu fostul sau partener, apoi a povestit ca a auzit cateva focuri de arma, scrie Libertatea.

S-a ars la solar. O adolescenta din Marea Britanie a suferit arsuri de gradul I pe 70% din suprafata corpului, dupa ce a stat 19 minute la solar. Atunci cand sedinta de bronzat s-a terminat, Kirsty Mcrae, in varsta de 14 ani, nu a mai avut puterea sa ajunga pana acasa, iar angajatii salonului au transportat-o la spital, unde a fost conectata la oxigen, scrie Cancan.

Culturist electrocutat salvat de muschi. Culturistul Keith Watson a fost salvat de la moarte datorita muschilor sai. Barbatul, de 143 de kilograme, construia un zid, cand a lovit un cablu de curent subteran si a fost electrocutat. A fost aruncat in spate de soc aproximativ 4.5 metri. Ucenicul sau a turnat pe Keith doua galeti cu apa inainte de a chema ambulanta. Culturistul a ajuns la spital cu arsuri de gradul I pe 40% din suprafata corpului, scrie Gardianul.

Castrat pentru 50 de lire. Caz socant in Serbia. Un barbat de 43 de ani a fost... castrat, pentru ca a refuzat sa le dea agresorilor 50 de lire pentru droguri. Karolj Pasanski a fost impins la pamant de doi barbati, iar un al treilea i-a taiat testiculele cu o lama. Karolj, plin de sange s-a tarat pe o distanta de peste un kilometru, pana la cel mai apropiat spital, tinandu-si testiculele in mana, scrie Libertatea.

A furat 1.600 de chiloti si sutiene. Japonezul Takao Sudo, in varsta de 43 de ani, risca sa petreaca ani buni in spatele gratiilor din cauza pasiunii sale mai putin obisnuite. Fascinat de lenjeria intima de dama, barbatul, care locuieste in orasul Utsunomiya, a furat, timp de opt ani, 1.600 de perechi de chiloti si sutiene, scrie Cancan.