Stripteusa de la prefectura! Bianca Jurca, una dintre finalistele de la "Miss Romania 2008", care, pana nu demult, a fost sefa de cabinet a prefectului de Timis Ovidiu Draganescu, are un trecut tumultuos! Senzuala tanara a lucrat cu cativa ani in urma, in Italia, ca stripteusa intr-un club de noapte, insa un esec amoros a determinat-o sa se intoarca in Romania. Mai nou, Bianca a cazut in bratele fotbalistului Cristi Daminuta. Acesta a declarat pentru Cancan ca are ganduri serioase cu frumoasa banateanca: "La inceput am fost doar amici, pe urma eu am plecat la Milano, dar am mai pastrat legatura. Am sunat-o dupa concursul "Miss Romania" si am invitat-o la o cafea. De atunci suntem impreuna, si, daca totul va merge ca si pana acum, ma gandesc sa ne casatorim!".

Ce libidinos e premierul Marii Britanii! Liderii europeni s-au intalnit, recent, la Berlin, Germania, pentru a stabili o pozitie comuna fata de criza economica mondiala. Insa cei care au atras privirile tuturor au fost premierul britanic, Gordon Brown, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Cei doi s-au salutat intr-un mod foarte calduros si chiar si-au impartit cativa pupici. La un moment dat, vizibil emotionat, Brown era cat pe-aci sa o sarute pe Merkel pe nas, presa comentand pe larg acest gest ca pe o stangacie a liderului britanic, despre care au afirmat ca e cam “libidinos si lipicios”, scrie Libertatea.

La 11 ani, a ucis-o pe amanta tatalui. Jordan Brown, un baiat de 11 ani din Pennsylvania (SUA), a executat-o cu un glont in ceafa pe iubita tatalui sau, care era insarcinata in opt luni, potrivit politiei americane. Crima baiatului, ce va fi judecat ca adult, a ingrozit opinia publica. Motivele pentru care Jordan a impuscat-o pe Kenzie Marie Houk (26 de ani), care era deja mama a doua fiice din alta casatorie, sunt inca neclare, scrie Click.

Prezentatoare fara o mana acuzata ca ii sperie pe copii. Moderatoarea unei emisiunii pentru copii este victima unei campanii impotriva sa dupa ce un numar mare de parinti s-au plans ca Cerrie Burnell ii sperie pe copii. Parintii sustin ca Cerrie, care s-a nascut fara o mana, nu este potrivita pentru a aparea pe micile ecrane. Un parinte i-a interzis chiar fetitei sale sa se mai uite la emisiunea respectiva, scrie Gardianul.

Are cea mai mare colectie de papusi din lume. Germanca Bettina Dorfmann, in varsta de 48 de ani, are o colectie impresionanta de 6.025 de papusi Barbie, pe care le tine la loc de cinste, in dormitorul personal. Femeia, a carei colectie a fost inregistrata in Cartea Recordurilor, are de gand ca pana la sfarsitul acestui an sa mai adune inca 4.000 de modele, scrie Cancan.

Scandal la carnavalul de la Rio. Una dintre cele mai frumoase femei din Brazilia, Viviane Castro, care anul acesta e regina carnavalului de la Rio de Janeiro, a starnit un scandal diplomatic intre SUA si statul sud-american, aparand goala pusca pe strazile orasului, iar pe o coapsa avand pictat chipul liderului american Barack Obama, scrie Libertatea.