Orgasmul te ajuta in cariera. Conform psihologului Lisa Turner, femeile care se bucura de tipul de orgasm, care li se potriveste cel mai bine, au parte de un val imens de energie. De asemenea, reprezentantele sexului frumos care ating culmile extazului nu numai ca-si imbunatatesc viata sexuala ci se pot concentra mult mai bine la munca, scrie Libertatea.

La 13 ani, a furat un autobuz si a creat panica pe strazile Beijingului. Autoritatile spun ca baiatul a urcat in autobuzul numarul 404, care se afla stationat in autogara si l-a pornit fara sa aiba cheie. In "plimbarea" sa, tanarul a lovit mai multe masini, martorii spunand ca acesta mergea in zig-zag. Unul dintre soferii ale caror masini au fost lovite a incercat sa vorbeasca cu baiatul, dar acesta a intors autobuzul cand l-a vazut pe barbat, astfel lovind inca 10 masini si doi stalpi de curent electric, scrie Gardianul.

Miliardara pentru cateva ore. O femeie a ramas stupefiata cand a constatat ca in contul sau au aparut 1,7 miliarde de dolari, bani de care nu stia absolut nimic. Peste cateva ore, insa, banii au disparut la fel de misterios cum aparusera in cont. "A fost o greseala tehnica", a explicat purtatorul de cuvant al bancii, scrie Cancan.

Iata cainele care spune "mama"! Cainele Armani din Berlin este deja un star pe internet, deoarece poate spune cuvantul “mama”. Bullterrierul a reusit pentru prima oara aceasta performanta in timp ce se afla in masina, sustine stapana sa, scrie Click.

Din cauza crizei, vrea puscarie pe viata. Un taiwanez, eliberat din inchisoare in urma cu doi ani, a cerut autoritatilor sa fie din nou incarcerat pentru ca in libertate nu are ce manca din cauza crizei economice cu care se confrunta Taiwanul. Autoritatile l-au gasit pe barbatul de 45 de ani intins pe o strada din centrul Taipeiului. Acesta i-a implorat pe politisti sa fie condamnat la inchisoare pe viata pentru ca niciodata nu s-a simtit mai bine ca in cei zece ani petrecuti dupa gratii, scrie Libertatea.

S-a maritat la noua ani. O fetita in varsta de doar noua ani, care sufera de leucemie, s-a casatorit cu "iubitul ei" in varsta de sapte ani. Ca o ultima dorinta, dat fiind ca medicii sustin ca micuta mai are de trait doar cateva saptamani, Jayla Cooper, din Dallas, a tinut neaparat sa se marite cu prietenul ei, Jose Griggs, scrie Cancan.

Un american este prea gras ca sa fie judecat. Americanul Stephen A. Turo (56 de ani), din Genoa, New York, a trebuit sa fie judecat intr-un camion pentru comert ilegal de medicamente, fiind prea gras ca sa poata intra pe usile tribunalului, scrie Click.

Computer stricat din cauza unui vierme... unul real. Mark Taylor a crezut ca a fost infectat cu un virus tip ”vierme”, cand computerul a incetat brusc sa mai functioneze. Dupa ce a apelat la un specialist in IT, acesta a aflat insa cu stupoare ca un vierme de 13cm se furisase inauntrul laptopului sau, scrie Libertatea.