Nori roz, pe cerul gri al Londrei. Un artist de 28 de ani din Londra a vrut sa inveseleasca putin atmosfera orasului serios si gri cu ajutorul unor... nori. Stuart Semple a creat niste nori artificiali, realizati din heliu, sapun si colorant, pe care i-a eliberat in atmosfera cu ajutorul unui mecanism folosit la realizarea efectelor speciale in filme, scrie Libertatea.

Placere garantata cu liderul de la Casa Alba.O companie americana a lansat pe piata un penis cu chipul presedintelui SUA. Reprezentantii firmei garanteaza femeilor ca "seful statului", cum se numeste pachetul erotic, "o sa stea drept si batos toata noaptea". Noul presedinte american Barack Obama se bucura de atata popularitate, incat orice produs pe care este imprimata imaginea lui se vinde ca painea calda. Acesta este si motivul pentru care o companie din SUA a profitat de succesul de care se bucura liderul de la Casa Alba in randul populatiei si a scos pe piata un pachet erotic cu Obama, "Stimulus Package" ("pachetul de stimulare"), scrie Cancan.

Un caine si doua pisici, sefi de gara. In Japonia, un caine si doua pisici sunt, in mod oficial, sefi de gara. Acestia ajuta astfel companiile feroviare din zona sa lupte impotriva problemelor financiare cu care se confrunta din cauza crizei economice mondiale. Initial cele trei animale au fost numite doar onorific in functiile, de altfel destul de importante. Insa, dupa aparitia dragutelor animale, numarul de pasageri care calatoreau pe acele rute, a crescut simtitor, scrie Libertatea.

Hotul prins si tinut in piscina de catre victima. Conform CNN, un hot care incerca sa jefuiasca o casa din Batesburg-Leesville, Carolina de sud, a fost prins de proprietarul casei, care l-a aruncat pe infractor in piscina si l-a tinut acolo pana la sosirea autoritatilor. Robert Hartley, in varsta de 52 de ani, l-a vazut pe Ruben Silva-Aguilar, 19 ani, incercand sa fure lucruri din casa. Barbatul a sarit pe hot, dar in incaierare a fost injunghiat in brat. A reusit in cele din urma sa il arunce pe Ruben in piscina, unde l-a si tinut, stand cu o pusca indreptata spre el , scrie Gardianul.

O eleva de 16 ani a scos 16.000 de euro in doua luni de sex. O eleva britanica, in varsta de 15 ani, care lucra in secret ca prostituata de lux a reusit sa stranga, in doar doua luni, 16.000 de euro. Viata dubla a fetei a fost descoperita de o profesoara de la scoala ei care i-a gasit prezervative in rucsac si a alertat politia, scrie Cancan.

Apa de la robinet vanduta cu 1,5$ sticla. Un newyorkez a gasit o metoda usoara de a face bani. El vinde apa de robinet imbuteliata in PET-uri de 0,5 litri la pretul de 1,5 dolari. Aceasta idee i-a venit lui Craig Zucker, in varsta de 29 de ani, intr-o seara de vara, cand erau cozi la tasnitoarele din oras. El este convins ca apa de la robinetul newyorkezilor este la fel de buna ca cea care curge la chiuvetele din multe alte tari, scrie Libertatea.

Expozitie de cadavre in Polonia. "Trupuri" reprezinta numele unei expozitii iesita din tipare, care prezinta cadavre si organe umane, toate trecute printr-un proces special care le impiedica sa se degradeze. Expozitia, ajunsa in prezent in Polonia, ii nemultumeste pe oficialii polonezi care o considera o ofensa adusa decedatilor, informeaza Gardianul.

O fetita de trei ani a fost crescuta de caini. Madina era ingrijita de animale pentru ca mama sa era tot timpul beata. Copila merge in patru labe, mananca ce gasesc cainii si chiar maraie daca se apropie cineva de ea. O fetita de trei ani din oraselul Ufa, din centrul Rusiei, traia cu mama sa alcoolica in casa, insa era crescuta de caini. Asistentii sociali au descoperit-o pe Madina dezbracata, mergand in patru labe si cuibarindu-se printre animale ca sa nu-i fie frig. Fetita nu stie sa vorbeasca, ci maraie ca patrupedele daca se apropie cineva de ea. Mama copilei, Anna (medalion), in varsta de 23 de ani, si-a ignorat copilul inca de la nastere. Desi ea manca la masa, isi obliga fetita sa manance pe jos, cu cainii, scrie Cancan.