A luat sapte amenzi dupa ce a murit. Un barbat din Florida, SUA, care a decedat in masina sa, din cauze deocamdata necunoscute, a incasat, dupa ce a murit, sapte amenzi pentru ca parcase ilegal. John Waldo, de 42 de ani, a fost dat disparut pe 11 februarie, iar politistii l-au amendat ulterior, in mai multe randuri, pentru ca lasase autoturismul intr-un loc in care stationarea este interzisa. Oamenii legii nu si-au dat seama ca americanul era mort in masina, pentru ca automobilul avea geamuri fumurii, foarte intunecate. Barbatul a fost gasit zilele trecute, dupa ce masina care stationase 15 zile in acelasi loc a fost deschisa cu forta, scrie Libertatea.

Femeia devenita sirena. O femeie careia i-au fost amputate ambele picioare, a fost "transformata" in sirena de catre echipa de efecte speciale a peliculei "Lord of The Rings", informeaza Daily Mail. Nadya Vessey, din Auckland, Noua Zeelanda, a suferit in copilarie de o boala, din cauza careia doctorii au fost fortati sa ii amputeze ambele picioare. In urma cu doi ani, femeia a scris o scrisoare echipei de efecte speciale a mult-prea cunoscutului "Lord of The Rings", in care ii ruga pe membrii echipei sa ii faca o coada. Niciodata nu a crezut ca acestia vor lua in serios scrisoarea ei si ca o vor ajuta. Dar pentru echipa, aceasta sarcina a fost "floare-la-ureche". Costumul a fost confectionat dintr-un ciorap, special, acoperit cu un desen care imita solzii unui peste, scrie Gardianul.

Fritzl primeste oferte record pentru casa lui. Austriacul Josef Fritzl, care si-a sechestrat fiica timp de 24 de ani, e pe cale sa devina bogat. ”Casa ororilor” din Amstetten a fost scoasa la vanzare, iar valoarea reala a acesteia era estimata in jurul sumei de 280.000 de euro. Acesta a primit totusi oferte ce se apropie de suma de 900.000 de euro, informeaza Libertatea.

Printul William va bea bere din WC. Printii William si Harry ai Marii Britanii vor fi nevoiti sa participe la o ceremonie neoficiala de initiere a aviatorilor, organizata de camarazii lor. William va bea bere din toaleta, iar Harry va alerga gol pe pista de aterizare. Printii William si Harry ai Marii Britanii vor participa la o ceremonie de initiere ca sa-si poata obtine, ca niste adevarati piloti, respectul colegilor. Pentru a demonstra ca sunt alaturi de camarazii lor, cei doi printi vor trece prin "botezul" neoficial al Fortelor Aeriene Regale (RAF), care presupune o serie de ritualuri bizare, scrie Cancan.

Cauza mortii: 12 ore de sex. Un tanar, in varsta de 28 de ani, din Rusia a vrut sa satisfaca doua femei timp de 12 ore. Pentru a face fata provocarii barbatul s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa ia Viagra. Drept urmare acesta a luat un pumn de astfel de pastile dupa care s-a pus pe treaba. Tanarul a avut parte de cea mai tare partida de sex, dar, din pacate pentru el, a fost si ultima de care s-a bucurat, noteaza Libertatea.

Are pensie de 700.000 de lire sterline pe an. Scandal urias in Marea Britanie dupa ce s-a aflat ca fostul presedinte executiv al Bancii Royal Bank of Scotland, aflata la un pas de faliment, incaseaza o pensie de aproape 700.000 de lire sterline pe an, scrie Cancan.

Face poze in ”miezul” valurilor. Surferul Clark Little (39 de ani) si-a dedicat aproape intreaga viata marilor si oceanelor involburate. Barbatul s-a dat cu placa pe valuri, a filmat apele agitate si a realizat o serie de fotografii de-a dreptul halucinante. Multe dintre imagini sunt surprinse de Clark chiar in timp ce facea surf si se afla in interiorul unui val. Majoritatea instantaneelor au fost realizate in Hawaii, scrie Libertatea.

Si-a pierdut nevasta la poker. Un jucator de poker inrait din localitatea Lacul lui Baban, judetul Vrancea, risca sa ramana fara nevasta, dupa ce a pierdut-o in timpul unei partide intens disputate. Femeia a plecat de-acasa si ameninta ca va divorta, la mai putin de jumatate de an de la casatorie. Adrian Sava, in varsta de 18 ani, a jucat poker o noapte intreaga cu mai multi amici din Focsani. Dupa ce a pierdut toti banii facuti din carausie cu doar o zi inainte, tanarul a pus la bataie, rand pe rand, ceasul, caruta cu cei doi cai si, in cele din urma, nevasta alaturi de care traia de mai putin de jumatate de an. El sustine ca este posibil ca partenerii de joc sa fi glumit cand i-au propus sa "pluseze" cu propria tovarasa de viata, insa "are cuvant de onoare" si intelegerile trebuie respectate, scrie Cancan.