Ce sa faci cu o micuta cafenea, intr-un orasel, cu numai 4.500 de suflete, intr-o perioada de criza? Viitorul arata sumbru pentru un astfel de proprietar din Vassalboro (Maine - SUA), asa ca trebuia sa gaseasca o solutie pentru atragerea clientilor in continuare. S-a gandit el, si ideea i-a venit rapid: nuditate - chelneri si chelnerite goi de la brau in sus. Ideea sa i-a indignat pe unii locuitori ai oraselului, la inceput, dar a mers inainte, iar succesul a fost cel scontat. Nici sa gaseasca angajati nu i-a fost greu lui Donald Crabtree, proprietarul cafenelei: 150 de oameni au aplicat pentru 15 posturi. Dar nici n-a tinut la eticheta foarte mult, scrie Libertatea.

Proprietarii de pisici fara blana din Rusia s-au gandit ca daca animalutul lor nu este posesorul unei blanite pufoase pot sa le infrumuseteze corpul cu un ...tatuaj. Noua moda nu le va face pe pisicute sa sufere deloc. „Operatia" dureaza trei ore si este realizata sub anestezie, iar la final pisicile se aleg cu tatuajul ales de stapan, scrie Libertatea.

O femeie din Offord Cluny, Marea Britanie, era obsedata de papusa Barbie si era convinsa ca daca va arata precum jucaria preferata, va fi fericita. Astfel, Sarah Burge, s-a transformat cu ajutorul operatiilor estetice in Barbie. Si-a vopsit parul, si-a modificat sanii, fata, buzele coapsele si si-a vazut visul cu ochii. Bineinteles ca intreaga poveste a costat-o cateva zeci de mii de lire, scrie Libertatea.

Cand vine vorba de bani adusi la buget, autoritatilor statului le vin tot felul de idei! In Statele Unite, de exemplu, oficialii s-au gandit ca impozitarea canabisului ar aduce bani frumosi la buget, scrie Libertatea.

Traditionalistii americani, oameni cu frica de Dumnezeu si familisti convinsi, sunt cei mai mari amatori de pornografie online. Ultimul studiu al cercetatorilor de la Harvard demonstreaza ca majoritatea celor care acceseaza site-urile pentru adulti provin din statele americane conservatoare, traditionaliste, scrie Click.

Un hotel de lux din Berlin a avut initiativa de a plasa in fata intrarii un segment original din fostul Zid al Berlinului, pentru a le da oaspetilor sai sansa de a-si face rost singuri de o bucata din el. Hotelul Westin Grand ofera oaspetilor care si-au facut o rezervare speciala in acest scop o casca de protectie, un ciocan si o dalta pentru a-si taia singuri o bucata de zid drept suvenir, afirma Click.

Compania irlandeza de zboruri low-cost Ryanair are de gand sa pretinda clientilor bani pentru folosirea toaletei in timpul zborului, informeaza ziarul olandez “Telegraaf”. Directorul executiv al companiei, Michael O’Leary, a declarat ca se gandeste la introducerea unei taxe de un euro pentru un drum la toaleta avionului, in timpul zborului, scrie Click.