Daca de cele mai multe ori femeile spun ca marimea nu conteaza, iata cateva imagini care le va face pe multe sa se gandeasca foarte bine inainte sa mai spuna inca o data acest lucru. Prima competitie in care barbatii s-au intrecut in cat de mic au penisul a starnit reactii neasteptate din partea juriului, care au crezut despre multi ca de fapt sunt femei. Concurentii care au avut curajul sa-si lase "cocoseii" filmati de camerele de luat vederi i-au facut pe multi barbati sa fie multumiti de ce au in pantaloni, scrie Libertatea.

Indragostit pana peste cap de amanta lui, un italian infidel a incropit un cuibusor de nebunii intr-un copac.Timp de cateva luni, barbatul in varsta de 40 de ani a construit pe trunchiul copacului o casa din lemn, in care a asezat si o saltea moale, folosita pentru a se iubi cu amanta. Minicasuta are vedere la mare. Italianul declara ca adora sa-si stranga in brate iubita si sa admire impreuna apusul, afirma Libertatea.

Potrivit autoritatilor australiene, Rebeccca Roby Daniel il lua pe baietel cu masina si il ducea pe un camp, undeva la marginea orasului, iar acolo facea sex cu el. Pustiul i-a povestit tatalui sau ca, prima data, femeia i-ar fi zis: ”Dezbraca-te si baga-ti penisul in mine”, aratandu-i ce trebuie sa faca, scrie Libertatea.

Are opt ani, o cheama Uggs si a fost decretata cea mai urata pisica din lume. Desi sperie pe oricine se apropie, Uggs este foarte afectuoasa si toarce ori de cate ori este mangaiata de vreun vizitator. Uggs locuieste de catva timp intr-un institut veterinar. In dreptul camarutei in care este cazata pisica, ingrijitorii au postat un indicator prin care anunta pe toata lumea ca pisica nu este bolnava, ci doar „urata”, scrie Click.

Severino Antinori un controversat ginecolog italian, a socat intreaga lume afirmand ca a reusit sa cloneze doi baieti si o fata care au acum 9 ani. Declaratia-bomba a fost facuta de Antinori cu prilejul unui interviu acordat recent saptamanalului “Oggi”. Medicul a precizat ca cele trei clone pe care le-a creat traiesc in tari din Europa de Est, ceea ce inseamna ca ar putea fi printre noi. Unul din cei trei copii, sau chiar toti, s-ar putea afla in tara noastra, scrie Click.

Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a dat-o in bara la conferinta de presa pe care a sustinut-o impreuna cu presedintele rus Dmitri Medvedev. Vorbind despre turism, premierul spaniol a folosit un verb cu conotatii sexuale, spunand "follar" (a penetra) in loc de "apoyar" (a sprijini, a ajuta). "Trebuie sa facem un acord ruso-spaniol pentru a stimula, favoriza... si a penetra... turismul intre cele doua tari", a gafat Zapatero, afirma Cancan.

Un deputat german, Peter Stein, a propus guvernului introducerea unei legi prin care sa se poata face teste ADN excrementelor de patrupede pentru ca astfel sa poata fi identificati cainii care sunt lasati sa-si faca nevoia in locurile publice de catre stapanii lor, fara ca acestia din urma sa adune, apoi, mizeria. In Germania, persoanele care nu strang mizeria facuta de animalele lor sunt amendate cu 40 de euro, relateaza Cancan.