Marian Iancu: „Ei trebuie sa ne dea inapoi ce ne-au furat. Treburile astea cu 10 luni de suspendare, persona non grata, pe mine nu ma opresc. Daca am fost suspendat, nu voi inceta sa ma lupt. Nu poti pune baza in tarfe, in special in tarfele masculine. Nu vedeti ca ei fug ca dracul de tamaie? Pai, ce cred ei, ca in Elvetia se judeca la fel ca aici?” (EvZ).

Varujan Vosganian: „Acest deficit de 5,2% din PIB in 2008 este mai degraba o mandrie decat o eroare de natura fiscala (...) In mod real, ar fi trebuit sa fie de 3,8%, dar am acordat despagubiri de 1,4% din PIB.“ (Gandul)

Andreea Marin: „Sunt o sefa de banda formata din gagici care fumeaza tot timpul. Aparitia mea in film este extrem de scurta, desfasurandu-se pe parcursul a doar doua minute. Merg cu fetele la colt de strada pentru a plasa droguri, insa eu niciodata nu ma indepartez de masina, le trimit pe ele, iar eu stau si fumez. Sunt o smechera de cartier sexy si cateodata exagerata. Ma consider o femeie frumoasa, dar mai ales periculoasa, pentru ca am un pistol. Daca nu as mai avea pistol, toata acea senzatie de putere ar disparea, probabil.” (Gardianul)