Un magazin de hrana pentru animale a fost alimentat cu carne de om. Proprietarul unui magazin de hrana pentru animale a vrut sa isi faca alimentarea cu carne de pesti, dar, in schimb, curierul i-a livrat carne de om, in valoare de 1.000 de dolari. In urma anchetei condusa de autoritati, s-a descoperit faptul ca personalul aeroportului din Philadelphia a facut o incurcatura intre o proba de laborator a unui barbat de 65 de ani, din San Diego si mancarea de peste a lui Mark Arabia, scrie Gardianul.

In drum spre cimitir, si-a dat seama ca ingroapa pe altcineva. O femeie din Brazilia a fost uimita cand a descoperit, in drum spre cimitir, ca in sicriul in care credea ca se afla trupul neinsufletit al sotului sau, se afla alt decedat. Sebastiana Cunha isi cauta acum sotul, sa mai stie daca este sau nu vaduva. Femeia, din satul Araguana din nordul Braziliei, a aflat vestea mortii sotului sau de la un spital specializat in tratarea maladiilor tropicale, unde sotul sau a fost internat in urma cu cateva zile cu diagnosticul tuberculoza, scrie Libertatea.

Consilier local, in cursa pentru "Mister Univers". Un consilier local de la Primaria Sectorului 4 concureaza pentru titlul de cel mai musculos barbat din lume. Viorel Ristea (27 de ani), consilier din partea Partidului Conservator, de profesie economist, va pleca in vara la Miami, unde va participa la "Mister Univers", titlu disputat de trei sute de culturisti, scrie Cancan.

Casatorie in masa, pentru economie. 21 de cupluri au organizat o ceremonie comuna de nunta in Somalia, unde uniunile traditionale sunt extrem de costisitoare. Ceremonia s-a desfasurat marti intr-un hotel din Hargeisa, capitala regiunii separatiste Somaliland, si a fost organizata de o companie de telefonie la care sunt angajati tinerii casatoriti, scrie Click.

Soferii somnorosi obligati sa manance ardei usturati. Soferii in China sunt obligati de catre politisti sa manance ardei usturati cruzi pentru a nu adormi la volan. Autoritatile din regiunea Chongqing au inceput sa ii serveasca pe soferi cu ardei usturati in dreptul fiecarei statii de politie. Conform traditiilor chinezesti, oamenii din aceasta zona sunt mult mai somnorosi primavara, decat in restul anotimpurilor, scrie Gardianul.

Se vinde prezervativul vegetal. Acesta este facut fara adaosul pe baza de lapte, asa cum sunt fabricate in mod normal toate prezervativele. “Vegetarienii nu au realizat ca in compozitia prezervativelor exista si extras din lapte. Noi vrem sa-i ajutam sa fie bine informati atunci cand se hotarasc cum sa se protejeze cand fac sex”, a declarat Shanip Shah, reprezentantul companiei Fusion Condoms, potrivit Libertatea.

In Ungaria un ghiocel costa circa 35 de euro. Nu este vorba despre o super-afacere, ci de o amenda usturatoare aplicata celor care vor sa introduca aceste flori in Ungaria. Autoritatile din Ungaria au informat astazi conducerea Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad, ca introducerea ghioceilor pe teritoriul statului vecin constituie infractiune, deoarece aceasta planta este protejata de lege, scrie Click.