A fost arestat fiindca mergea in patru labe, latra si manca tarana. Un barbat in varsta de 32 de ani, din Mansfield, Texas, a fost arestat fiindca mergea pe strada in patru labe, latrand si mancand iarba si tarana. Autoritatile din Mansfield au spus ca asupra barbatului au fost gasite mai multe feluri de droguri, ca PCP, marijuana si cocaina, scrie Gardianul.

Casatorie intre broaste. Mai multi preoti din Guwahati, nordul Indiei, au oficiat cununia religioasa dintre doua broaste. Mireasa Bijuli si mirele Thunder au avut peste 2.000 de invitati, care s-au bucurat de un meniu alcatuit din muste si tantari. Preotii din India recurg frecvent la astfel de ritualuri pentru chemarea ploii, scrie Cancan.

Homosexualii, mai bine platiti. Barbatii homosexuali castiga mai bine decat cei heterosexuali, se arata intr-un studiu. Un homosexual austriac dispune de un venit anual brut de 34.717 euro, conform statisticii elaborate de International Gay and Lesbian Chamber of Commerce (IGLCC), in timp ce venitul mediu brut era in Austria in 2007 de 22.815 euro, iar la barbati de 28.226 euro, scrie Click.

Blondele se fac brunete ca sa fie luate in serios. Blondele s-au saturat sa fie luate peste picior de colegii de birou sau de angajatorii care le judeca dupa culoarea parului. Asa ca tot mai multe femei cu parul deschis la culoare s-au vopsit satene sau brunete ca sa capete respectul si recunostinta celor din jur, scrie Libertatea.

La 6 ani este mai destept decat Eistein! Pranav Veera, in varsta de 6 ani, poate spune numele presedintilor americani in ordinea in care au condus SUA si poate spune alfabetul de la coada la cap. Si asta pentru ca IQ-ul sau este de 176, mai mare chiar decat al celebrului Albert Eistein (se crede ca IQ marelui fizician era in jur de 160). IQ-ul sau este intalnit o data la un milion de persoane. In mod normal IQ unei persoane este de aproximativ 100, scrie Click.

Pretinde ca e asexuat. Andy Holland, un britanic in varsta de 21 de ani, pretinde ca e asexuat. Tanarul, care nu sufera de nicio boala sau dereglare hormonala, a povestit recent ca nu ii plac nici femeile, nici barbatii si ca nu simte nevoia sa intretina relatii intime, scrie Cancan.

Le-a aratat fundul bancherilor in semn de protest. Actrita porno Laura Perego s-a dezbracat in cladirea Bursei din Milano pentru a protesta impotriva proastei administrari a economiilor. Ea le-a reprosat “finantistilor” ca si-au batut joc de banii cetatenilor. Ineditul protest a avut loc chiar sub privirile pofticioase ale angajatilor Bursei din Milano, scrie Click.

Cele mai stupide nemultumiri ale turistilor britanici. "Apartamentul cu trei camere al prietenului meu a fost mai mare decat apartamentul cu un singur dormitor pe care l-am avut eu", "Ochelarii de soare care au costat 3,50 £ si au fost cumparati de la un vanzator ambulant erau falsi", "Americanii care isi fac vacanta in Jamaica ajung in trei ore acasa pe cand noi am zburat 11 ore cu avionul", "Sunt prea multi spanioli in Spania". Integral in Libertatea.

Walt Disney a creat prima printesa de culoare. S-a dus vremea printeselor Disney cu pielea alba precum neaua, asa ca Cenusareasa sau Alba ca zapada trebuie sa-i faca loc primei printese de culoare. Dupa ce un afro-american a devenit primul presedinte de culoare al Americii, Disney spera sa dea lovitura la Hollywood cu roialitatea afro-americana. Desi “Printesa si Broscoiul” va aparea in cinematografe abia anul viitor, filmul a stirnit deja o serie de controverse, scrie 7plus.