Astronautii testeaza chilotii fara miros. Japonezul Koichi Wakata va fi primul astronaut care va purta timp de sapte zile aceiasi chiloti-minune. Tehnologia pentru aceasta lenjerie intima a fost dezvoltata de Universitatea Japoneza pentru Femei in colaborare cu cinci firme de imbracaminte, special pentru astronauti, scrie Libertatea.

A fost la un pas de a fi ingropata de vie. Conform CNN, o fetita in varsta de trei ani din Bolivia a fost la un pas sa fie ingropata de vie de parintii sai. Micuta se afla in coma, iar parintii au crezut ca a murit asa ca se pregateau sa o ingroape, cand un vecin, care se afla la priveghi, a vazut ca fata e inca in viata si a dus-o de urgenta la spital. Doctorii care s-au ocupat de cazul ei au vazut ca fetita suferise o lovitura puternica la cap si era plina de vanatai si arsuri. Chiar daca micuta se afla acum in afara oricarui pericol, parintii ei sunt cercetati pentru abuz, scrie Gardianul.

Un barbat de 114 ani a fost arestat pentru posesie de canabis. Un barbat in varsta de 114 ani a fost arestat, in sud-estul Nigeriei, pentru ca a ascuns canabis in spatele locuintei sale. Sulaimon Adebayo a fost retinut de politie la inceputul saptamanii, la locuinta sa din Odeda, in statul Ogun. Barbatul sustine ca drogurile nu sunt ale lui si ca nu are idee de unde au aparut in spatele casei sale, noteaza Libertatea.

Adevaratul „vagabond milionar” din Mumbay. Personajul central al filmului „The Slumdog Millionaire” are un corespondent in realitate, singurul care a castigat pana acum un astfel de concurs in India. Harshvardhan Nawathe, un indian acum in varsta de 35 de ani, a castigat, in urma cu aproape noua ani, 10 milioane de rupii, echivalentul a 150.000 de euro, la un concurs televizat de cultura generala, scrie EVZ.

Un director de banca s-a calugarit. Parintele Ilarion a fost hirotonit de Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie. Satul de viata agitata, un fost director de banca din Constanta s-a calugarit. In toamna anului 2008, barbatul a renuntat la toate bunurile pe care le avea si s-a retras la Manastirea Sfantul Casian, unde traieste, de atunci, numai in rugaciune, scrie Libertatea.

„Slik-Stick” - Bastonul cu dinam. O femeie de 44 de ani din Marea Britanie, cu probleme locomotorii, a inspirat crearea unui baston multifunctional echipat cu lanterne, lumini de semnalizare si alarma, toate alimentate de un dinam propriu. Bastonul telescopic are incorporat si un magnet pentru a-i ajuta pe posesori sa ridice obiecte metalice, precum cheile scapate pe podea, scrie EVZ.

In acte e mort de 17 ani. Costica Buhnila, de 68 de ani, din Bacau, a aflat cu stupoare ca in evidentele Politiei este mort. In acte, omul figureaza decedat de 17 ani. Cu toate acestea, el primeste pensie, este asigurat pe lista medicului de familie si are impozitele platite la zi. Mai mult, barbatul a mers si la vot, dar de fiecare data figura pe listele suplimentare de votanti, scrie Libertatea.