Ceasul care prezice viitorul. Borgeaud, o companie elvetiana, a colaborat cu mai multi prezicatori indieni pentru a face un ceas care poate dezvalui viitorul. Ceasul are integrata o sectiune in forma de plosca, care devine maro cand e pe cale sa se intample ceva rau. Reprezentantii companiei au precizat ca plosca nu va reveni la culoarea initiala decat dupa disparitia raului, scrie Click.

A tinut un elefant pe post de animal de casa in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. O femeie cu inima mare a crescut un elefant, numit Sheila, in curtea din spatele casei sale in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, deoarece personalul gradinii zoologice se temea ca elefantul va fi ucis in timpul bombardamentelor. Sheila a locuit la Gradina Zoologica din Belfast pana in anul 1941 cand a fost mutata in noua sa locuinta, scrie Gardianul.

Prostituate, mancare si bautura la discretie pentru 70 de euro. Criza financiara mondiala afecteaza toate domeniile de activitate, asa ca nici prostitutia nu avea cum sa scape. Pentru a nu risca sa inchida portile afacerii sale altadata extrem de profitabila, matroana unui bordel din Berlin, Pussy Club, a decis sa ia masuri rapide pentru a face fata cat mai bine recesiunii. Astfel, proprietara bordelului a venit cu un pachet "all inclusive" pentru a-si salva afacerea si pentru a-i ademeni din nou pe barbatii doritori de sex fara implicare amoroasa sa-i treaca pragul, scrie Cancan.

Elevii rai dintr-un orasel american, pusi sa se bata in cusca. Daca nu erau disciplinati sau daca aveau de rezolvat probleme personale, elevii liceului american South Oak Cliff erau obligati de profesori sa se bata intr-o cusca de otel. “Elevii erau trimisi in cusca fara manusi sau echipament de protectie si pusi sa se bata pentru a-si rezolva problemele”, a declarat Jerome Garza reprezentant al scolii, potrivit Click.

Femeie de 73 de ani, capul unei retele de proxeneti. Unele babute sunt chiar periculoase. Spre exemplu, Elena Zvetkova, din Svishtov, Bulgaria, a fost arestata zilele trecute sub acuzatia de proxenetism. Se pare ca batrana era capul unei retele de trafic de carne vie, care obliga tinere sa se prostitueze. In plus, Elena castiga sume fabuloase din afacerea ilegala, scrie Libertatea.

Barbatul care isi poate aminti orice. Bob Petrella, din Los Angeles, Statele Unite, isi poate aminti cu amanunte aproape orice actiune a sa de la varsta de 5 ani si pana in prezent. Barbatul, in varsta de 58 de ani, isi aminteste cu exactitate cel putin jumatate din viata sa si a devenit o curiozitate pentru oamenii de stiinta, scrie Gardianul.

Bombardament cu rosii pe Internet. Compania americana de asigurari AIG a fost atacata luni intr-un mod neobisnuit: un bombardament cu rosii virtuale aruncate de internauti, ca raspuns la apelul unei organizatii de stanga MoveOn.org. Scopul este ca imaginea intrarii in cladirea birourilor AIG sa fie acoperita in totalitate de 6,4 milioane de rosii virtuale, suma in dolari a unei prime acordate de companie unuia dintre conducatori, scrie Click.

Si-a pictat un penis pe casa. Un adolescent din Dorset, Marea Britanie, a desenat un penis de 18 metri pe acoperisul casei in care locuieste cu parintii. Roy Mcinnes a tinut secret desenul, timp de un an, pana cand acesta a fost descoperit de parintii sai cu ajutorul programului Google Earth, scrie Cancan.