A castigat la loto cu numarul de puscarias al lui Madoff. Muncitorul american Ralph Amendolaro este cu 1.500 de dolari mai bogat dupa ce a castigat la loterie. Barbatul a achizitionat un bilet in valoare de trei dolari si a pariat pe 61727-054, adica exact numarul de puscarias al lui Bernard Madoff, autorul celei mai mari fraude financiare din istoria SUA, in valoare de 50 de miliarde de dolari, scrie Cancan.

S-a legat cu catusele de sotul sau pentru a-si salva mariajul. O femeie din Fairfield, Connecticut, a incercat o metoda inovatoare de a-si salva mariajul: s-a legat cu catusele de sotul sau, in timp ce acesta dormea, apoi a inceput sa il muste pe acesta de abdomen si de maini. Din pacate, metoda nu a dat nici un rezultat. Helen Sun, in varsta de 37 de ani, a declarat autoritatilor ca voia doar sa poarte o discutie cu sotul sau fara ca acesta sa se ridice si sa plece, scrie Gardianul.

Alina Percea: "Ma multumesc si cu 5.000 €". Gestul Alinei Percea, de a-si scoate la licitatie virginitatea, a starnit oprobriul opiniei publice. Atata tam-tam s-a facut, incat site-ul german de matrimoniale a decis aseara sa suspende anuntul postat de romanca de 18 ani. Click! a vorbit din nou cu Alina. Pentru ca nu are de gand sa renunte, in ruptul capului, la intentia sa, tanara s-a prezentat, imediat, cu actele in regula, la firma care administreaza site-ul. “Dovedesc oricui ca-s virgina! Merg la orice medic de pe planeta asta. Nu am de gand sa renunt, chiar daca suma este cam mica. Asta e, 5.000 de euro sunt bani. O sa ma culc cu castigatorul, asa cum am promis”, a spus Alina.

A fost arestat pentru ca a difuzat poze cu femei in fuste scurte. Adjunctul procurorului general al Afganistanului, Fazel Ahmad Faqiyar, a declarat ca Fahim Khodamani, de la reteaua Emrose TV, a fost detinut dupa ce a difuzat pe post un material cu continut indecent. Khodamani a fost arestat dupa ce a ignorat cererile repetate de a cenzura imaginile in care mai multe femei se distrau pe muzica in fuste scurte si in bluze cu decolteu, scrie Libertatea.

A furat 12.000 $ ca sa-si puna silicoane. Politia din Hunington Beach, SUA, o cauta pe Yvonne Pampellonne, in varsta de 30 de ani, care a furat identitatea unei alte femei pentru a-si plati silicoanele. Folosind actele furate, Yvonne a facut credit si a apelat la serviciile unei clinici de infrumusetare. Ea si-a facut liposuctie si si-a pus silicoane, interventiile costand 12.000 de dolari, scrie Cancan.

Promotii la banca de sperma. “Un plan de relansare” destinat consumatorilor loviti de efectele crizei economice mondiale este oferit in SUA de banca de sperma Xytex International. Aceasta a lansat o promotie privind esantioanele de sperma detinute, un astfel de esantion putand fi achizitionat cu o reducere ce ajunge pana la 200 de dolari, scrie Click.

Instiintate prin scrisori oficiale ca barbatii lor merg la prostituate. Autoritatile din Escambia, SUA, au gasit o modalitate inedita de a micsora numarul barbatilor care frecventeaza bordelurile, trimitand scrisori acasa, nevestelor acestora prin care le instiinteaza ca partenerii lor cheltuiesc banii cu prostituatele. Ideea este dezbatuta intens de locuitorii din Escambia, urmand sa intre in vigoare, astfel incat sotiile infidelilor sa nu mai fie niste victime, scrie Libertatea.

Cea mai batrana pamanteana nu a fost niciodata la doctor. Mama a 10 copii, Sahan Dosova din Kazahstan se pregateste sa-si sarbatoreasca implinirea a 130 de ani. Recordul ei de longevitate a fost descoperit cu prilejul unui recensamant organizat in Karaganda, regiunea de nord a tarii. Conform actului sau de identitate, Sahan Dosova s-a nascut in 1879, anul in care Edison a inventat becul si au venit pe lume Stalin si Einstein, scrie Click.