Isi dovedeste virginitatea in public. Tanara romanca, stabilita in Germania, Alina Percea, care pe 26 februarie si-a scos virginitatea la licitatie pe internet, anunta o conferinta de presa in care va dovedi ca este virgina. Alina se vede nevoita sa faca dovada virginitatii sale dupa ce fostul sau diriginte, Alexandru Dumitrescu, a afirmat ca prin actiunea sa tanara nu vrea decat sa castige notorietate, scrie Cancan.

O fetita de 18 luni a cazut de la etaj in bratele unui tanar. O fetita de 18 luni din statul Massachussets (SUA) a scapat cu viata ca prin minune dupa ce a cazut de la etajul trei. Ea a scapat de sub supravegherea tatalui si s-a urcat pe pervazul ferestrei, situate la 12 metri inaltime. Doi tineri, aflati intamplator in zona, au asistat cu stupoare la caderea ei de la geam, alergand s-o salveze. In mod miraculous, copila a cazut in bratele unuia dintre acestia, scapand fara nici o zgarietura, scrie Click.

S-a inventat autocarul-amfibie. Un autocar amfibie a fost lansat in premiera mondiala in Marea Britanie. Amfi-autocarul, care poate transporta pana la 50 de pasageri, este inventia unui scotian, pe nume George Smith. Vehiculul poate fi condus ca un autocar normal pana cand intra in contact cu apa, unde incepe sa se comporte precum un vapor, scrie Libertatea.

Reprofilata din cauza crizei! De la banca, goala la bara! Randi Newton (28 de ani), care lucra ca analist financiar pe Wall Street, a fost concediata din cauza crizei mondiale. Disperata, s-a angajat ca dansatoare de bar si castiga 160.000 de dolari pe an numai din bacsisuri, scrie Click.

S-a afundat cu masina in asfalt. Un sofer din Kiev, Ucraina, a incercat sa treaca printr-o balta aflata pe strada, care s-a dovedit a fi, de fapt, un crater adanc de patru metri, plin ochi cu apa. Atunci cand a vazut ca apa intra peste el in masina, barbatul a spart geamul din spate al automobilului si a iesit cu greu la suprafata, fiind ajutat si de trecatori, scrie Cancan.

Hotel pentru nudisti in Germania. Nudismul a fost mereu popular in Germania iar un grup de investitori au venit cu ideea ridicarii unui hotel rezervat amatorilor de nudism in pitorescul orasel Freudenstadt din muntii Padurea Neagra, orasel a carui denumire se traduce prin "orasul placerilor"! Conform codului strict de conduita ce va fi aplicat in acest hotel, oaspetii vor trebui sa renunte complet la haine din momentul in care intra pe usa si sa ramana dezbracati pe intreaga perioada a sederii in interiorul hotelului, scrie Libertatea.

Casa care isi schimba forma in sase minute. Casa britanicul Ross Russel Suffolk arata la prima vedere ca un hambar obisnuit, insa prin apasarea unui buton, aceasta isi schimba forma in doar sase minute. Acoperisul casei se deplaseaza cu ajutorul a patru motoare electrice alimentate cu baterii electrice. Resedinta isi poate schimba forma in functie de anotimp, scrie Cancan.

A murit dupa ce si-a prins penisul intr-o sticla. Un batran din Singapore a murit din cauza unui stop cardiac, dupa ce si-a blocat penisul intr-o sticla de bautura racoritoare. Incidentul s-a intamplat in momentul in care barbatul in varsta de 77 de ani a folosit sticla pentru a simula un act sexual, scrie Libertatea.