S-a nascut fara mana stanga, are 4 rinichi, sufera de artrita, se hraneste printr-un tub si participa la concursuri de frumusete. O tanara de 15 ani din Marea Britanie s-a nascut fara mana stanga, are patru rinichi, sufera de artrita si se hraneste printr-un tub deoarece are probleme cu stomacul. Ai spune ca duce o viata trista si plictisitoare. Totusi, Marylelen Loughran e fotomodel si a fost aleasa printre finalistele concursului de frumusete Teen Princess UK, noteaza Libertatea.

O femeie din Germania a divortat fiindca sotul ei era obsedat de curatenie. O femeie din Germania a divortat fiindca se saturase sa-l vada pe sotul ei dereticand tot timpul prin casa, informeaza Reuters. Ziarele germane au anuntat ca femeia a pus capat la 15 ani de mariaj, nemaisuportand obiceiul barbatului ei de a tot curata, de a tot spala si de a rearanja mobila, noteaza Cotidianul.

Si-a dat in judecata amanta pentru ca l-a inselat. Patrick Tang, un om de afaceri din Hong Kong, in varsta de 66 de ani si-a dat in judecata amanta, cu 27 de ani mai tanara ca el, pentru ca aceasta a facut sex cu un alt barbat. Cei doi aveau un acord prin care amanta garanta ca-i va fi fidela daca el se angajeaza sa ii cumpere cateva case si terenuri, lucru pe care l-a si facut intre 2002 si 2005. Tang a aflat insa recent ca Lee a avut o aventura cu un model, pe nume Wong Cheung-fat in varsta de 23 de ani, scrie Libertatea.

Cea mai mare plaja interioara din lume. Probabil ca vi s-a intamplat sa fiti la mare si sa vreti sa stati pe plaja, dar vantul batea prea puternic, sau valurile erau prea mari. Ei bine, in Japonia exista cea mai mare plaja artificiala din lume, unde apa nu este deloc sarata, vantul nu bate, valurile nu sunt mari si nu exista animale acvatice. Ocean Dome este situata pe insula Kyushu din Japonia (aproximativ 1.500km sud de Tokyo), plaja are 300 metri in lungime si 100 metri latime si poate deservi aproximativ 10.000 de persoane, noteaza Gardianul.

6.5 tone de marijuana gasite la un mos de 114 ani. Autoritatile din Nigeria au gasit in casa unui mos de 114 ani circa 6.5 tone de marijuana. Intrebat de unde are drogurile si ce facea cu ele, Sulaiman Adebayo nu a dat explicatii, spunand doar ca nu era sigur ce se afla in cei 254 de saci. De fapt, el banuia ca acolo ar fi fost orez, noteaza Libertatea.

A fost arestat in ziua in care implinea 18 ani fiindca a gasit un telefon. Conform Daily Mail, un adolescent din Southport, Marea Britanie, si-a petrecut ziua de nastere in arestul politiei, dupa ce a gasit un telefon mobil pierdut. Paul Leicester a fost arestat in ciuda faptului ca sunase la proprietar si ii spusese ca ii va returna telefonul. "Sa fii arestat nu e chiar cea mai frumoasa metoda de a sarbatorii majoratul. I-am spus ultimei persoane care a sunat pe el ca il poate ridica de la sectia de politie a doua zi. Dar tot m-au arestat pentru furt prin gasire" a declarat Paul, citat de Gardianul.

Si-a pus in ochi lipici in loc de picaturi. O femeie din Dorset, Anglia, a mers de urgenta la spital, dupa ce a incurcat sticlutele intre ele si si-a pus lipici in ochi, in loc de picaturi. Paula Griffin (29 de ani) voia sa-si puna niste picaturi in ochi si a luat o sticluta de pe etajera, fara sa se uite sa vada ce scrie pe ea. Din pacate, in loc sa o ia pe cea cu medicamentul dorit, femeia a ales sticluta in care se afla o solutie pentru lipit unghiile false, scrie Libertatea.

Un nou record in Capitala: Rochie de mireasa cu trena de peste 1 km. Bucurestiul a intrat inca o data in Cartea Recordurilor. Dupa ce iarna trecuta aici s-a facut cel mai lung carnat afumat si cel mai mare tort, ieri, in Capitala, a fost omologat recordul pentru cea mai lunga trena a unei rochii de mireasa, noteaza Libertatea.