Soferita in camasa de noapte, pe autostrada. Ieri, pe autostrada A1, politistii au avut parte de o mare surpriza. Nu un sofer baut, ci... o femeie care se apucase de streaptease, dupa ce si-a parcat autoturismul pe banda de urgenta. Imbracata doar in camasa de noapte, Claudia Martie (34 de ani) si-a dat ciorapii jos si apoi a plecat sa se plimbe pe camp, informeaza Click.

A fost jefuit de doua ori in 30 de minute. Un barbat in varsta de 22 de ani, din Iowa City, sustine ca a fost jefuit de doua ori in 30 de minute, joi dimineata, informeaza The Miami Herald. Conform autoritatilor, un grup de 6 persoane l-au oprit pe barbat pe strada si i-au cerut tigari. Victima sustine ca apoi a fost atacata de acest grup, iar tigarile au fost furate. In drum spre politie tanarul a mai fost atacat de inca patru sau cinci indivizi care l-au pus la pamant si i-au furat ceasul, scrie Gardianul.

Vikki Thorne, politista porno castiga 9.000 € pe luna. A inceput procesul britanicei Vikki Thorne, 28, care a fost descoperita ca se prostitua in timp ce lucra ca politista. In instanta, ea a dezvaluit ca avea pana la 20 de clienti pe saptamana, care o plateau cu 100 de lire pe ora. Imbracata intr-un costum albastru, Vikki a plans in timp ce a dat declaratiile in instanta, dar nu s-a exprimat in nici un fel cand a fost anuntata ca va ajunge dupa gratii si cand a fost condusa in celula. Femeia a recunoscut toate acuzatiile care i s-au adus, noteaza Click.

Iepurasul cu doua boticuri. Conform Associated Press, un iepuras iesit din comun, cu doua boticuri a fost pus in vanzare intr-un pet-shop din Milford, Statele Unite. Iepurele pare constient de faptul ca are doua boticuri, el mancand si adulmecand cu ajutorul ambelor, noteaza Gardianul.

Germania: hotel destinat in exclusivitate nudistilor. “Orasul fericirii”, Freudenstadt, va fi teatrul de desfasurare a turistilor lipsiti de inhibitii. In urbe se va construi primul hotel din Germania, destinat in exclusivitate nudistilor. La intrarea in Hotelul Rosengarten, din orasul german Freudenstadt, clientii sunt invitati sa-si lase pudoarea afara. Turistii sunt intampinati cu prosoape, pe care trebuie sa le foloseasca inainte de a se aseza pe scaune, fotolii sau sezlonguri, scrie Click.

S-a nascut un purcel cu trei ochi si doua guri. Multe i-au fost date unui fermier din China sa vada de-a lungul meseriei sale, insa cand a vazut ca unul dintre purceii sai s-a nascut cu trei ochi si doua guri a fost socat. Porcusorul s-a aflat printre cei opt pui nascuti de o purcea de la ferma lui Liu Dingsheng din provincia Zhejiang, scrie Libertatea.

Micutul Liam Hoekstra este superman la 3 ani. Micutul Liam Hoekstra poate sa mute mobile si sa ridice greutati pentru varsta sa. La numai trei ani, Liam Hoekstra din SUA poate sa mute mobila si sa efectueze miscari pe care nici marii gimnasti nu ar fi in stare sa le faca. Baietelul e supranumit deja Superman in miniatura. Uimitoarele abilitati ale lui Liam, din Grand Rapids, Michigan, se datoreaza unei rare constitutii genetice care face ca trupul sau sa aiba foarte putina grasime si un exces de fibre musculare, noteaza Click.

Nu s-a tuns de 16 ani. Desi este proprietara unui salon de infrumusetare, chinezoaica Cheng Shiqun nu suporta sa se lase pe mana specialistilor in coafura. Astfel femeia nu s-a tuns de 16 ani si are un par lung de 2,44 de metri, noteaza Cancan.