Gradina zoologica unde te poti juca cu animalele salbatice. Probabil ca multi dintre dumneavoastra ati dorit, cand ati mers la gradina zoologica, sa interactionati mai mult cu animalele de acolo. Daca sunteti un adevarat iubitor de animale puteti merge in Argentina, la gradina zoologica Lujan, unde vizitatorii pot calari sau pot imbratisa animalele de acolo, scrie Gardianul.

Schelet gasit in copac, dupa 29 de ani. Un tanar care se plimba printr-o padure din Bruckberg, Germania, a anuntat politia ca a vazut un schelet intr-un copac. Ofiterii au stabilit ca scheletul apartinea unui pensionar in varsta de 69 de ani care disparuse in 1980. Potrivit anchetatorilor, batranul s-a sinucis, scrie Cancan.

A trait 31 de ani cu un ac in fund. Un pensionar din China poate sta in sfarsit asezat confortabil, dupa ce medicii i-au extras un ac de seringa, care ii ramasese in fund in urma cu 31 de ani. Lao Du (55 de ani), din orasul Zhengzhou, a declarat ca bucata de ac i-a ramas intr-una dintre fese dupa ce un medic “amator” i-a facut o injectie, scrie Click.

Michelle Obama a lansat un hamburger. Proprietarul unui local din Omaha a lansat zilele trecute un nou hamburger, care, spune el, ii apartine primei doamne a Statelor Unite, Michelle Obama. Didier Touati vinde mancarea impreuna cu o poza a doamnei Obama, deoarece, declara el, hamburgerul e facut dupa o reteta inventata chiar de aceasta, scrie Libertatea.

Catelul carea a supravietuit patru luni pe o insula vulcanica. Familia Griffith se afla in vacanta, in urma cu cateva luni, cu iahtul personal undeva in apropiere de Marea Bariera de Corali, iar din cauza vremii rele catelul familiei a cazut in apa plina cu rechini. Sophie Tucker nu a putut fi salvata, asa ca toti au crezut ca ciobanescul a murit. Numai ca animalul a reusit sa inoate noua kilometri pana a ajuns pe o insula vulcanica unde a supravietuit timp de patru luni, scrie Gardianul.

Telenovelele scad natalitatea in Brazilia. Telenovelele sunt foarte populare in Brazilia, avand o mare influenta asupra cetatenilor. Pe langa faptul ca ii distreaza pe brazilieni, acestea duc la scaderea ratei natalitatii si la cresterea numarului de divorturi, potrivit unui studiu demografic, scrie Click.

Un preot a furat banii bisericii pentru a-si face operatii estetice. Se spune "sa faci ce spune popa, nu ce face el" si mare adevar pare a fi in aceste vorbe. Un preot american a fost arestat dupa ce a uitat de porunca a opta "sa nu furi!" si a picat in pacat, furand banii bisericii pentru a-si face operatii estetice, scrie Libertatea.

Regina Angliei are stramosi romani! Muresenii din Sangeorgiu de Padure se mandresc cu faptul ca stra-stra-stra-bunica Reginei Angliei, contesa Claudia Rhedley, a fost fiica a comunei lor. O fiica a carei ultima dorinta, inainte sa moara, a fost sa fie inmormantata in pamant romanesc, scrie Click.

Spray-ul care inlocuieste Viagra. Ejacularea precoce, care afecteaza aproximativ 40 % dintre barbatii, poate ruina o relatie. Tocmai din acet motiv, cercetatorii britanici au creat un tratament: spray-ul care se administreaza cu cinci minute inaintea partidei de sex, rezultatul fiind prelungirea acesteia cu patru, cinci minute, scrie Libertatea.