Cel mai scund actor din lume. Ajay Kumar, in varsta de 32 de ani, este considerat cel mai scund actor din lume, masurand doar 75 de centimetri. In 13 ani, Ajay a aparut in 50 de filme si a dobandit si recordul pentru cel mai scund actor din lume, informeaza The Telegraph. Chiar daca masoara doar 75 de centimetri, Ajay munceste ca un om de inaltime normala si se bucura chiar de mai mult succes decat majoritatea persoanelor de varsta lui, scrie Gardianul.

Masina din legume care consuma ciocolata. Curentul eco se face incetul cu incetul tot mai simtit. Luna viitoare va fi lansata prima masina de curse ecologica, construita din legume si cu ciocolata pe post de combustibil. EcoF3 poate atinge o viteza maxima de 235km/h, are un volan produs din morcovi, o caroserie din cartofi si un scaun din boabe de soia, scrie Libertatea.

Sarma de la sutien i-a salvat viata. Conform The Telegraph, o femeie in varsta de 57 de ani, din Detroit, a scapat cu viata dupa ce a fost impuscata, datorita sarmei de la sutien. Femeia a vazut, intamplator, cum vecinii sai erau jefuiti. Unul dintre talhari a vazut-o si a tras cu arma spre ea. Glontul s-a lovit de sarma sutienului, astfel incetinindu-i viteza, scrie Gardianul.

Clovnii nu mai au voie sa poarte pantofi uriasi. Valerik Kashkin, un clov din trupa Circului de Stat Moscova, s-a ranit foarte grav in timpul unui spectacol pe care il sustinea in parcul Sefton din Liverpool. Cauza accidentarii se pare ca au fost pantofii prea mari. Acesta s-a dezechilibrat si a cazut de la trei metri inaltime, ranindu-si piciorul stang, scrie Libertatea.

Nu se poate apropia de apa fiindca este alergica. Conform Daily Mail, o femeie din Marea britanie sufera de o afectiune foarte rara care o impierdica sa intre in contact cu apa. Daca pielea femeii este atinsa de apa, aceasta se umple de iritatii dureroase. Aceasta alergie apare odata la 230 de milioane de persoane, iar Michaela Dutton nu poate nici macar sa bea apa, ceai, cafea sau sucuri. Singura bautura pe care o poate consuma fara a se umple de iritatii este Cola dietetica, noteaza Gardianul.

Cel mai lung nume al unei destinatii turistice din SUA, scris gresit. Oficiali din SUA au fost nevoiti sa recunoasca faptul ca, ani de zile, au scris gresit numele lacului Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg, relateaza site-ul Ananova, citat de Agerpres. Ziarul local Worcester Telegram & Gazette a sesizat acest lucru inca din anul 2003, insa pentru definitivarea "anchetei" au fost desfasurate cercetari aprofundate asupra istoriei locului, noteaza Libertatea.

Sculpturi extraordinare in nisip. Ati vazut cu siguranta la mare copiii jucandu-se in nisip, construind castele de nisip. Uneori ajunsi la maturitate, dorim sa mai sculptam diferite forme in nisip. Un grup de tineri talentati chiar au facut asta, iar sculpturile lor au fost admirate in intreaga lume, scrie Gardianul.

Se duce la curve cu banii luati de la CAR. Mihai Gitan, un barbat divortat, in varsta de 66 de ani, din Targu Jiu, judetul Gorj, e client fidel al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Ultima oara a imprumutat 1.500 de lei, pe care, spune omul, ii va folosi exclusiv pentru placerile sale. Practic, nea Mihai vrea sa toace banii pe femei. Si nu orice femei, ci doar dintre cele tinere, scrie Libertatea.