A incercat sa isi omoare soacra cu un lansator de rachete. Cu siguranta multi dintre dumneavoastra ati auzit barbati spunand in gluma ca ar da orice ca sa scape de soacre, dar se pare ca un barbat disperat din Bosnia-Hertegovina chiar a incercat sa faca asta intr-un mod de-a dreptul bizar. Suparat pe soacra fiindca aceasta si-a intors fiica impotriva sotului, barbatul a folosit un lansator de rachete antitanc, informeaza Ananova.com. Dupa ce, in mod surprinzator, femeia a supravietuit atacului cu racheta, barbatul a incercat sa-si duca la bun sfarsit planul cu ajutorul unei mitraliere. Miraculos, femeia a scapat doar cu cateva zgarieturi in urma celor doua atacuri, iar ginerele a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru tentativa de omor, scrie Gardianul.

A fost inventat telefonul "pupacios" De obicei, cind doi parteneri de viata se cearta la telefon, trebuie sa astepte pina seara pentru a se saruta si impaca. Insa multumita noului “KissPhone”, amorezii isi pot trimite bezele chiar daca se afla si in tari diferite. Creat de inventatorul Georges Kousspurps, telefonul mobil viu colorat este “dotat” cu doua buze imense ce iti permit sa trimiti “pupici” persoanei iubite prin intermediul tehnologiei moderne, scrie 7Plus.

Drumetiile nudistilor in Alpi au fost interzise dupa ce elvetienii au votat in cadrul unui referendum impotriva acestei practici tot mai populara in ultima vreme. Cei care vor fi surprinsi fara haine pe piscurile Alpilor vor plati o amenda de 176 de dolari. Dezbaterile pentru aceasta lege au inceput toamna trecuta, cand mai multi turisti complet dezbracati au luat cu asalt Alpii elvetieni. Locuitorii din Appenzell au fost foarte indignati de nuditatea drumetilor. Mai mult, comportamentul turistilor a fost catalogat de autoritatile locale ca fiind "deranjant si iritant". Desi multe site-uri turistice promoveaza acest tip de drumetii in Franta sau Germania, in Elvetia aceasta practica nu este deloc populara, afirma Libertatea.

Vodca ucide virusul gripei porcine! Asa spun rusii Nu este nevoie de studii medicale amanuntite pentru descoperirea tratamentului ideal in cazul temutei gripe porcine. Inventivii rusi au solutia la indemana si au fost suficient de amabili incat sa v-o recomande si dumneavoastra. Astfel, conform inspectorului veterinar sef al Rusiei, Nikolai Vlasov, daca va temeti ca ati fost contaminati cu gripa porcina, tot ce aveti de facut este sa dati peste cap un paharel de vodca. Sau poate mai multe, scrie Libertatea.

Un thailandez si-a luat nevasta in dublu exemplar Thailandezul Tao Wichai, de 24 de ani, s-a casatorit cu gemenele Sirintara si Thipawan, de 22 de ani, pentru ca se indragostise nebuneste de amandoua, informeaza AFP. „Timp de trei ani am iesit in oras in aceasta formatie completa. Nu ma puteam satura de nici una din ele, cu atat mai putin sa aleg. Cand le-am spus „te iubesc” pentru prima oara nu stiam exact daca era, Sirintara sau Thiwapan. Asa ca m-am hotarat sa ma casatoresc cu amandoua”, a declarat Tao Wichai, scrie Click.

O femeie a "confundat" o fantana arteziana din centrul Capitalei cu propria baie. Fara nicio jena fata de trecatorii de pe strada, femeia s-a dezbracat, a intrat in bazin si a inceput sa se spele. Femeia s-a spalat si s-a plimbat prin apa rece, sub ochii trecatorilor, fara ca cineva sa o deranjeze. Dupa cateva minute bune, a iesit din bazin, s-a imbracat cu hainele lasate inainte pe marginea trotuarului si a plecat, scrie Click.

Un stilist chinez a realizat templul din piata Tienanmen in miniatura, din par. Opera lui Huang Xin are 86 de centimetri lungime, 32 de centimetri latime si 60 de centimetri inaltime. Pentru realizarea ei, au fost folosite 11 kilograme de par, scrie Cancan.