Mihai si Iulia Albu vor avea o fetita. Designerul este in culmea fericirii! Sotia sa, Iulia, a fost zilele trecute la un nou control, iar medicul a anuntat-o ca va fi mama unei fetite. La auzul vestii, Mihai s-a aratat putin dezamagit, nu de alta, dar el si-ar fi dorit ca primul copil sa fie baiat, insa acum se bucura foarte mult ca va avea un bebelus sanatos. Iulia s-a simtit foare rau in primul trimestru de sarcina, starile de greata si de ameteala facandu-i zile negre. Mai mult, ea chiar si-a intrerupt si activitatea la biroul de avocatura, scrie Click.

Beyonce cucereste marele ecran. Cel mai nou film al cantaretei Beyoncé Knowles, thriller-ul “Obsessed”, a devenit lider in box office-ul american, cu 28,5 milioane de dolari incasari in primul weekend de proiectie in cinematografe. Intr-un scenariu plin de tensiune, Beyoncé interpreteaza rolul sotiei unui manager de succes, care cade in capcana intinsa de o subalterna. Pelicula va putea fi vazuta si de spectatorii romani incepand cu 19 iunie, informeaza Click.

La cutremur, Claudia (Sexxy) a iesit in fata blocului, in pielea goala. Mare sperietura au mai tras romanii la cutremurul de sambata. Chiar si cantareata Claudia de la Sexxy a tremurat nitel de frica. Evenimentul a surprins-o in pat, imbracata destul de sumar: intr-un maiou si un chilot. Simtind cutremurul, interpreta nu a mai apucat sa isi traga un pantalon pe ea, cuprinsa de spaima, a fugit afara in lenjerie intima. Bineinteles ca vecinii s-au amuzat pe cinste de tinuta sexy a domnisoarei Claudia si, uite asa, le-a mai trecut din sperietura, afirma Atac.

Mihaela Tatu spune ca nu a fost concediata de Antena 2. Cooptata de echipa Antenei 2 anul trecut, Mihaela Tatu nu s-a ridicat la asteptarile conducerii televiziunii cu emisiunea sa, “Celebri sau nu”. Productia nu a avut viata lunga si a fost scoasa din grila dupa cateva luni, o data cu o curatenie zdravana de primavara pe care postul a intreprins-o. Cu toate astea, Mihaela Tatu sustine ca intelegerea sa scrisa cu Antena 2 este inca in picioare. “Da, este adevarat ca emisiunea pe care o prezentam a fost scoasa din grila, insa este vorba doar despre o masura temporara. Producatorii s-au gandit sa schimbe putin formatul, iar acum se lucreaza la asta. Nu am idee ce modificari doresc sa faca, asta tine de conducere. Stiu doar ca ora de difuzare va ramane aceeasi. Eu am in continuare un contract cu postul Antena 2, deci nici vorba despre o concediere. Cand o sa incetez contractul cu ei, o sa anunt public, nu este nici un secret la mijloc”, ne-a declarat prezentatoarea TV, afirma Gardianul.

Rita Muresan dedica o colectie de moda lui Marian Cozma. Creatoarea de moda Rita Muresan va prezenta colectia “Angels”, care face parte din proiectul Love 8, campania antiviolenta dedicata memoriei lui Marian Cozma, marti, intr-un hotel din Capitala, in cadrul Bucharest Fashion Week. Colectia toamna/iarna 2009-2010 semnata de Rita Muresan are ca tema ingerii si face parte din proiectul Love 8, o campanie antiviolenta in memoria lui Marian Cozma, pe care creatoarea de moda a initiat-o, pe data de 8 martie - la o luna de la moartea tragica a sportivului -, impreuna cu voluntari din diferite domenii, relateaza Gardianul.

Madonna se afla pe primul loc intr-un clasament Forbes al mamelor cu cele mai mari venituri in 2008, cu o suma de 110 milioane de dolari, cantareata fiind urmata de actritele Reese Witherspoon si Gwyneth Paltrow. Celebra cantareata pop, mama a trei copii, careia i-a fost refuzata recent cererea de a adopta un alt copil din Malawi, a castigat 105 milioane de dolari doar in urma turneului sau de anul trecut si a vanzarii a peste un milion de albume in Statele Unite. Totodata, Madonna a castigat in 2008 si din contractele de reprezentare ale unor marci de succes, scrie Curentul.

Topul celor mai scumpe divorturi ale vedetelor. Cu toate ca va asteptati ca cel mai scump divort sa fie cel al Madonnei cu Guy Ritchie, aflati ca ei ocupa de abia locul patru. Asa ca mai bine va lasam sa vedeti topul si sa va minunati de sumele mari pe care le pierd vedetele in urma unui divort: 1.Michael Jordan si Juanita Jordan-Suma estimata: 168 milioane de dolari - 2. Neil Diamond si Marcia Murphey-Suma estimata:150 milioane de dolari. 3. Steven Spielberg si Amy Irving - Suma estimata: 100 milioane de dolari. 4. Madonna si Guy Ritchie -Suma estimata: de la 76 milioane de dolari pana la 92 milioane dolari, scrie Romantica.

Pamela Anderson, 41 de ani, vrea cu orice pret sa fie salvatoarea “numarul 1” a animalelor. In acest scop, nu se rusineaza sa bata la portile celor mai influenti oameni din lume pentru a le cere sprijinul. Recent, Pamela a apelat la un alt iubitor de animale, Vladimir Putin, premierul Rusiei, ca sa o ajute sa salveze focile din Canada, scrie Libertatea.

Surse apropiate anchetei ne-au dezvaluit ca barbatul banuit de furt este recidivist si a fost lasat liber de judecatori dupa comiterea unei infractiuni similare! Ancheta in cazul furtului masinii lui Andrei Hrebenciuc a intrat pe o pista care duce catre o grupare mai mare de hoti de masini, din care ar face parte inclusiv cei care i-au furat Mercedes-ul miliardarului Gigi Becali! Aceasta banda isi are cartierul general in nordul Capitalei, mai precis in Chitila, scrie Cancan.