In urma operatiei pe creier a capatat accent irlandez. Un barbat din Yorkshire, Marea Britanie, a capatat accent irlandez in urma unei operatii pe creier, chiar daca nu a fost niciodata in Irlanda. Cand s-a trezit dupa operatie, Chris Gregory a inceput sa cante si sa vorbeasca cu accent irlandez atat de clar, incat membrii familiei sale abia se abtineau sa nu izbucneasca in ras, scrie Gardianul.

S-a culcat cu 1.000 de femei. Dornic sa devina celebru, rapperul britanic Anthony Ghosh, care are toti dintii pusi din aur, s-a inscris la celebrul concurs "Britain's Got Talent". Vorbaret din fire, Anthony, al carui nume de scena este DJ Talent, le-a povestit juratilor ca s-a culcat cu peste 1.000 de femei si chiar a invitat-o pe actrita Kelly Brook, membra a comisiei, sa iasa cu el in oras, scrie Cancan.

Au primit casa gratis, cu conditia s-o mute. Ray si Lynne Simon din Butler (Pennsylvania, SUA) au pus ochii pe o frumoasa casa construita in 1880 si au pornit demersurile s-o cumpere. Au luat legatura cu patronul, care le-a oferit gratis casa viselor, cu conditia s-o mute, asa ca nu au stat pe ganduri si au inceput pregatirile pentru a muta ditamai cladirea de 480 de tone, scrie Click.

Ghidul bunelor maniere pentru calugarii gay din Thailanda. Cum peste 90% din populatia Thailandei este adepta a budismului, iar barbatii petrec cel putin un an in manastire in timpul adolescentei, un lider budist din acesata tara vrea sa lanseze un ghid al bunelor maniere pentru calugarii homosexuali si transexuali, scrie Libertatea.

Si-a reclamat iubitul la OPC ca a parasit-o inainte de nunta. Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorilor din Constanta au primit, zilele trecute, o reclamatie bizara. O tanara din Cluj a sunat la sediul institutiei pentru a reclama ca iubitul ei, cu care trebuia sa se marite, refuza sa o mai ia de nevasta, scrie Cancan.

A ajuns la inchisoare pentru ca tipa cand face sex. Caroline Cartwright, de 48 de ani, a reusit sa il scoata din sarite pe judecatorul care se ocupa de cazul ei, dupa ce a ajuns in fata instantei de trei ori in mai putin de 10 zile. Femeia a primit reclamatii in repetate randuri din partea vecinilor pentru ca face sex prea zgomotos. In urma cu patru ani, femeia fusese eliberata conditionat in urma unei plangeri similare, dar instanta ii ceruse sa nu mai repete experienta sau sa aiba grija “sa nu mai dea muzica tare”, scrie Click.

Vom manca salata de pe Marte? Greu de crezut, dar adevarat. In curand, vom avea la dispozitie mai multe resurse naturale care, conform NASA, vor salva Pamantul de la o exploatare si mai nemiloasa decat in prezent. Astfel, peste numai cinci ani, conform cotidianului german Bild, omenirea va putea incepe sa extraga carbune de pe Marte si, de asemenea, vom savura legume variate din serele martiene, scrie Libertatea.

Isi hraneste bebelusii numai cu fast-food. Britanica Leanne Salt, de 24 de ani, a devenit celebra dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de cea mai grasa mama de tripleti. Femeia, care atunci cand a fost insarcinata cantarea nu mai putin de 254 de kilograme, a inceput sa isi hraneasca bebelusii cu mancare de la McDonald’s inca de cand acestia aveau sase luni, scrie Click.