Toaletele i-au salvat viata unui pilot. Un pilot american se poate considera norocos, dupa ce avionul pe care il manevra s-a prabusit pe un sir de toalete mobile, reusind astfel sa scape cu viata. Avionul care avea o problema severa la motor s-a prabusit pe toaletele ce se aflau pe marginea unei autostrazi in apropierea companiei Northwest Cascade. Un angajat al companiei a precizat ca toalete au avut un efect de estompare a impactului, scrie Libertatea.

Batrana talharita de un vultur. O pensionara austriaca in varsta de 69 de ani a fost atacata de un vultur care i-a smuls poseta, in timp ce batrana o deschisese pentru a cauta ceva, relateaza zigonet.com. Rapitorul s-a oprit intr-un pom, la mica distanta, si a inceput sa cotrobaie in geanta pensionarei, scrie EVZ.

A nascut dupa o sarcina de 61 de ani. O femeie din sudul Chinei, Huang Yijun, in varsta de 92 de ani, a nascut dupa o sarcina de 61 de ani. Huang a aparut in mai multe ziare dupa ce a nascut fetusul calcificat, cunoscut sub denumirea de lithopedion. Femeia a declarat pentru jurnalisti ca in 1948 copilul a murit, dar din cauza situatiei materiale foarte proaste, nu a reusit sa il indeparteze, relateaza Gardianul.

Cel mai frumos catel. Peste 1.500 de exemplare din diverse rase europene au participat la competitia internationala organizata in acest weekend la Timisoara. Mai mult de 1.500 de exemplare de caini de rasa din Europa au participat, in weekend, la concursul international de frumusete canina pe rase, organizat la Timisoara, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Expozitiei Canine Internationale CACIB. Timp de doua zile, Muzeul Satului din Timisoara a gazduit sapte expozitii de profil, scrie EVZ.

Cele mai bizare perne. Somnul este foarte important pentru sanatatea noastra, iar modul in care dormim este, in mod automat, foarte important. De aceea perna pe care dormim detine un rol esential in "viata nocturna" a fiecaruia. In galeria foto puteti vedea unele dintre cele mai neobisnuite perne din lume. Dumneavoastra pe care din ele ati trage un pui de somn? Vezi galeria foto pe Gardianul.ro

Si-a facut inchisoare sado-maso in pivnita. Mama a trei copii, britanica Nicola Brown si-a deschis chiar in interiorul casei sale din satul Welcombe Mouth o scoala unde initiaza contracost cuplurile amatoare de senzatii tari in tainele amorului pervers. De zece ani, in pivnita casei, proprietara, care si-a luat pseudonimul Miss Demmie, a deschis o inchisoare sado-maso, pe care, contracost, curiosii o pot vizita oricand. In plus, femeia, care are 51 de ani si trei copii, organizeaza cursuri de initiere in tainele amorului pervers, alaturi de mai tanara ei iubita, noteaza Cancan.

A jonglat cu mingea de fotbal 24 de ore. Un profesionist al jonglatului, Dan Magness, a reusit sa controleze o minge de fotbal timp de 24 de ore, fara a o scapa jos, depasind astfel recordul mondial. Ingradit cu pereti de plexiglas si fiind urmarit in permanenta de cateva camere video, dar si de mai multi jurnalisti si fotografi, Dan a jucat mingea fara intrerupere, scrie Click.