Hugh Jackman: "Cand am vazut scenariul de la "The X-Men Origins: Wolverine" si am realizat ca trebuie sa ma dezbrac, mi-am zis ca filmul asta e pentru toata familia, asa ca nimeni nu il va vedea pe batranul James Roger in actiune (...) Dupa ce s-a filmat scena in care apaream gol, i-am cerut regizorului Gavin Hodd sa faca in asa fel, incat penisul meu "sa cada" la montaj. Ca sa stau linistit, Gavin mi-a predat inregistrarea cu James Roger, pe care am ascuns-o intr-o cutie". (Cancan)

Marian Iancu, patronul Timisoarei: "Poate Tamas e homosexual si doar l-a mangaiat pe Kone! (...) Poate a vrut sa-i ia limba in gura fiindca il iubeste. UE e de acord cu homosexualitatea si chiar o incurajeaza". (Sport.ro)

Katy Perry si-a cumparat un inel cu un purcelus zburator pe care l-a poreclit "gripa porcina". "Pentru ca gripa porcina este supertrendy am vrut si eu sa fiu la moda, asa ca mi-am luat acest inel". (Cancan)

Veronica Lario, nevasta lui Berlusconi: “Silvio e obsedat de sex si de femei tinere. Am avut si eu momentele mele de glorie cand l-am cunoscut pe el. Acum si-a mai schimbat preferintele. Ii place sa priveasca doua femei cand fac amor. E greu de satisfacut, mai ales dupa ce ia o anumita pastila”. (Libertatea)