O studenta din Marea Britanie a facut o masina sa “dispara”. Sara Watson, o studenta din Marea Britanie, a reusit intr-o perioada scurta de timp sa creeze o iluzie optica de invidiat, vopsind o masina astfel incat sa se incadreze perfect in mediul inconjurator. Tanara, care studiaza desenul la Universitatea din Central Lancashire, a avut nevoie de doar trei saptamani pentru a finaliza transformarea autovehiculului, scrie Gandul.

Consuma 3.000 de calorii pe zi, la un an. Britanica Agatha Holloway cantareste la varsta de un an jumatate doar 7,5 kilograme. Fetita, care s-a nascut prematur, consuma 3.000 de calorii pe zi pentru a ajunge la greutatea unui copil normal, de varsta ei, cu 1.000 de calorii mai mult decat i-ar fi necesare unei femei adulte, scrie Cancan.

Judecatori din Berlin vor da verdictul intr-o casa de toleranta. Numarul mare de plangeri venit din partea celor care se invecineaza cu bordelurile i-a determinat pe reprezentantii legii sa se reuneasca intr-o casa de toleranta pentru a delibera. Ei vor testa pe propria piele intensitatea zgomotului din timpul partidelor de sex, scrie Click.

Si-a marit penisul, iar acum vrea sa-l micsoreze. Un barbat de 40 de ani din Moscova, Rusia, vrea sa-si micsoreze penisul, dupa ce in februarie si l-a marit cu 10 centimetri. Acum e nemultumit ca are organul prea mare si le sperie pe femei. Konstantin F. era nemultumit deoarece penisul lui avea lungimea, in stare erecta, de numai 15 centimetri. Astfel, acesta a mers la o clinica de operatii estetice din Moscova si a cerut o interventie chirurgicala de marire. A cerut 25 de centimetri, desi medicii i-au spus ca e prea mult, scrie Libertatea.

Au facut nunta ca in "Razboiul stelelor". Doi fani impatimiti ai filmului SF “Razboiul stelelor”, Duncan Thomas (41 de ani) si Sammi Gardiner (39 de ani), din Marea Britanie, au facut nunta costumati in personajele Han Solo si Printesa Leia. Toti cei 50 de invitati ai lor au fost de asemenea imbracati precum personajele din celebra poveste cinematografica, scrie Click.

Si-a muscat seful de penis. O secretara din Singapore si-a muscat, din greseala, seful de penis. Se pare ca aceasta ii facea sex oral sefului ei cand masina in care se aflau a fost lovita de o dubita si l-a muscat pe barbat, destul de tare de penis, scrie Libertatea.

Isi doneaza trupul tatuat unei galerii de arta! Un pensionar australian isi doneaza corpul tatuat unei galerii de arta dupa moarte. Geoff Ostling, 65 de ani, are realmente intreg trupul acoperit cu reprezentari colorate de flori exotice, fructul a 15 ani de colaborare cu cel mai apreciat artist de tatuaje din lume, eX de Merci. Barbatul spune ca se mandreste ca pielea sa reproduce “toate florile care se pot gasi intr-o gradina din Sydney”, scrie Click.