Sex in grup cu "Coana Chirita". Reporterii Cancan au reusit sa se infiltreze, sub acoperire, intr-o retea de actori care practica sexul total in grup. Amfitrioana orgiilor este chiar fosta directoare a Teatrului Valah din Giurgiu, actrita Violeta Teasca, in varsta de 42 de ani, care a interpretat-o cu succes pe Coana Chirita, scrie Cancan.

Ea bea un litru de vodca si opt beri pe zi. O adolescenta din Marea Britanie se lauda ca bea in fiecare zi un litru de vodca si opt beri. In varsta de 17 ani, ea se confrunta cu grave probleme din cauza dependentei de alcool. Fata prefera sa cumpere alcool, in loc sa cumpere mancare, sustinand ca a ajuns sa dea pe gat pahare intregi de absint. Fata a inceput sa bea de la varsta de 12 ani, scrie Click.

Sedinta foto sexy in sala de clasa. Tot mai multe eleve folosesc salile de clasa drept decor pentru sedinte foto in timpul carora pozeaza in ipostaze sexy. Mai multe tinere, cel mai probabil eleve in primele clase de liceu, s-au fotografiat in pozitii indecente, dupa care au pus imaginile pe internet pentru a fi admirate de toata lumea, scrie Cancan.

Podeaua unei case din Italia "fierbe"! Membrii unei familii din Italia se tem ca locuinta in care traiesc este bantuita de fantome, dupa ce podeaua s-a incalzit atat de tare incat a ajuns la temperatura de fierbere. Temperatura la nivelul podelei a depasit in aceasta saptamana 100 de grade Celsius, lemnul incalzindu-se atat de tare incat din el au inceput sa iasa aburi, scrie Libertatea.

Masina reciclabila care foloseste pe post de combustibil... ciocolata. Prima masina de curse din lume, construita din legume, care atinge 233 km/h si care foloseste ciocolata pe post de combustibil, a fost lansata marti. Volanul masinii ecoF3 este facut din morcovi, scaunul din soia, iar intreaga caroserie este construita din cartofi. Designerii informeaza ca aceasta masina merge pe baza de ulei vegetal sau ciocolata. Fibrele vegetale din componentele masinii au fost amestecate cu rasina, iar uleiul din ciocolata a fost rafinat ca sa poata fi folosit pe post de combustibil, scrie Gardianul .

Inca o mai iubeste pe sotia care i-a taiat penisul. In 1993, americanca Lorena Bobbitt i-a taiat barbatia sotului sau, John, apoi a aruncat penisul pe camp. La 16 ani de la brutalul act, cei doi au vorbit pentru prima data despre tragicul eveniment, iar barbatul a precizat ca este dispus sa isi ierte fosta sotie. "A fost cel mai groaznic moment din viata mea cand m-am trezit intr-o balta de sange, fara penis. Norocul meu ca doctorii mi-au refacut organul. Chiar si asa, nu am incetat sa tin la Lorena, asa ca sunt dispus sa ne refacem casnicia", a spus John, potrivit Cancan.