“Vrajitor” arestat pentru ca a omorat sapte persoane. Politia rwandeza a arestat un “vrajitor” acuzat ca a strangulat si jefuit sapte persoane care i se adresasera tocmai in speranta de a se imbogati. Doua femei, presupuse complice ale ucigasului, au fost, de asemenea, arestate in urma unei anchete care a durat doua luni, conforme aceleiasi surse. François Nsoro, 49 de ani, isi ducea victimele intr-o mlastina, le dadea o bautura ca sa le adoarma, si dupa aceea le strangula si le jefuia, conform Radio Rwanda, scrie Libertatea.

S-au distrat «alergand» un kilometru pe sarma. Nu mai putin de 20 de participanti din intreaga lume s-au inscris intr-unul din cele mai periculoase campionate mondiale de mers pe sarma, informeaza Reuters. Competitia de anul acesta s-a desfasurat in Seoul, Coreea de Sud. Concurentii au trebuit sa parcurga nu mai putin de un kilometru pe o sarma de otel lata de 30 de milimetri, fixata la aproape 20 de metri deasupra raului Han Gang, scrie Click.

A jefuit o banca dar si-a uitat portofelul pe tejghea. In urma jafului unei banci din Kansas, politistii nu au fost nevoiti sa caute amprentele rau-facatorului deoarece acesta si-a uitat portofelul in banca, informeaza CNews. Albert Vincent Perkins a intrat in banca, i-a dat unui angajat al bancii o punga de plastic si a cerut toate bancnotele de 100 de dolari. Apoi a iesit din cladire dar, din pacate, si-a uitat portofelul pe tejghea. Bineinteles ca in portofel se aflau permisul de conducere si inca o fotografie a domnului Perkins, asa ca autoritatile au depus un efort foarte mic pentru prinderea lui, scrie Gardianul.

Si-au uitat copilul pe autostrada. Un cuplu de romani si-a uitat fiica, in varsta de cinci ani, intr-un spatiu de parcare pe marginea unei autostrazi din apropiere de Sankt Margrethen, Elvetia, amintindu-si de copil dupa ce au parcurs 80 de kilometri cu masina. Fetita a petrecut aproximativ trei ore singura la popasul respectiv. Angajatii unui restaurant din apropiere au abordat-o, iar fata le-a spus numele parintilor ei, scrie Libertatea.

Are 107 ani si vrea sa se marite. Wang Guiying din Guizhou, China, are onorabila varsta de 107 ani, dar nu a fost niciodata casatorita. Acum, la batranete, femeii i-a venit pofta sa se marite. Chinezoaica s-a temut sa-si ia sot deoarece mama si matusile ei au fost mereu batute de barbatii lor, care se comportau cu ele ca si cum ar fi fost niste sclave, scrie Libertatea.

Soldatii congolezi violeaza pigmei, pentru a prinde puteri supranaturale. Cativa soldati din Congo au sodomizat trei pigmei din satul Walikal, deoarece credeau ca astfel vor prinde puteri supranaturale si vor fi protejati de boli si necazuri. Potrivit cotidianului australian The Age, soldatii au mers in satul cu pricina, au intrat in curtea sefului localitatii si, in fata celor doi fii ai lui, a nevestei sale si a unei nore, l-au violat. Apoi, i-au sodomizat si pe cei doi copii ai lui, noteaza Libertatea.

Un nou sport extrem: boarding pe versantii vulcanilor activi. Conform The Telegraph, un grup de tineri dornici de senzatii tari a pus bazele unui nou sport extrem: boarding pe versantii vulcanilor activi. Actiunea consta in alunecarea pe o placa de lemn, asemanatoare celei folosita pentru snowboarding, pe versantii vulcanilor. Viteza pe care o atinge o persoana in coborare este de aproximativ 80 de kilometri pe ora, aceasta depinzand de inaltimea si de forma versantilor. Vezi Clipul Video pe Gardianul.

Rusii mulg soareci pentru a hrani bebelusii. Cercetatorii rusi de Academia Rusa de Stiinte au inceput in 2001 un proiect in cadrul caruia au creat niste soareci modificati genetic, care sa produca multa lactoferina, o proteina prezenta in lapte. Astfel, potrivit Express Gazeta, femelele de soarec sunt pur si simplu mulse, prin diverse metode pornind de la barbara taiere a sfarcurilor si pana la adormirea animalului si extragerea laptelui cu un fel de tub, asemanator metodei folosite de mamele care nu alapteaza, scrie Libertatea.