Iisus in blugi. Preotul britanic David Buckley i-a socat pe enoriasii sai din orasul Uckfield cand a dezvelit noua statuie a Mantuitorului, pe care a instalat-o in fata bisericii. Monumentul, care a costat 38.000 de euro, il reprezinta pe Iisus imbracat in blugi si camasa si tuns dupa ultima moda, scrie Cancan.

A fost muscat de penis de un sarpe. Conform The Telegraph, un barbat din Taiwan a fost muscat de penis de un sarpe in timp ce se afla pe toaleta. Lin, in varsta de 51 de ani, din regiunea Nantou, a simtit o durere in momentul in care s-a asezat pe toaleta. Cand s-a uitat a vazut acolo un sarpe foarte mare. Barbatul a fost tratat la spitalul Puli Christian si a parasit institutia imediat dupa ce riscul infectiei a disparut, noteaza Gardianul.

S-a lansat asigurarea in caz de rapire. O companie bulgara a lansat o asigurare in caz de rapire dupa ce s-a constatat ca evenimentele de acest gen devin tot mai frecvente, victime fiind oamenii bogati. Compania Lev Ins ofera clientilor sai asigurari in caz de rapire constand in sume de bani ce vor fi incasate de familia celui rapit, scrie Cancan.

La 82 de ani a pierdut 732.000 € la joc. Are 82 de ani, 1,50 m inaltime, privirea blanda si merge agale sprijinita in baston. La prima vedere, e o batrana ca oricare alta. Trecuta prin viata, doamna Dragan pare sa-si traiasca linistita batranetile, alaturi de nepoti. Si totusi, nici macar nepotii nu stiau ca bunica lor era milionara. Despre doamna Dragan, o batranica din Brasov, s-a aflat ce avere avea abia dupa ce a pierdut-o la CAR “Universul Familiei”, un fel fond privat de pensii, in care, la fel ca la “Caritasul” clujean, pensionarii si-ar fi putut dubla averile. Surse din politie, care au vazut bilantul fostului CAR, spun ca batranica avea doua conturi: unul de 1,7 milioane de lei, iar celalalt, de peste doua milioane de lei. In total, o suma care ar fi echivalentul a 732.000 de euro, scrie Libertatea.

A murit blocat in hornul casei pe care voia sa o sparga. Ricardo CG, in varsta de 30 de ani, din Moron de la Frontera, Spania, a fost gasit mort de catre proprietarii casei pe care incercase sa o sparga. Autoritatile cred ca barbatul a incercat sa intre in casa pe horn si a ramas intepenit acolo. Corpul a fost gasit marti de catre proprietarii casei. Ziarele locale sustin ca se putea vedea mana hotului in semineu, probabil singura parte a corpului sau care a avut mobilitate pana in momentul mortii, noteaza Gardianul.

S-a sinucis de frica gripei porcine. Un barbat de 37 de ani, din comuna argeseana Babana, s-a sinucis, zilele trecute, de teama gripei porcine. Omul, care era membru al unei secte religioase, umblase mai multe zile prin toata comuna spunandu-le oamenilor ca-i e frica sa nu se imbolnaveasca, mai ales ca gripa porcina e semn ca sfarsitul lumii se apropie. Disperat, argeseanul a mers apoi intr-un crang din apropiere si s-a spanzurat, scrie Libertatea.

Pedofil, batut zdravan de doua fetite. Aleksei Krupnov, un barbat de 31 de ani din Rusia, suspectat ca vroia sa abuzeze sexual de doua fetite, a incaput pe mana politiei dupa ce a fost batut mar de potentialele sale victime. Barbatul din Ulianovsk le pusese gand rau celor doua eleve de 13 ani, dorind, probabil, sa le violeze. Drept urmare, a inceput sa le urmareasca. Cand cele doua au intrat in lift, barbatul a pasit si el in ascensor, atacandu-le. N-avea de unde sa stie insa ca fetele erau practicante de taekwondo. Din pacate pentru el, a aflat pe propria piele, la modul cel mai dur cu putinta. Politia l-a gasit aproape inconstient, scrie Click.

A ascuns drogurile in mormantul bunicii sale. Un traficant de droguri a ascuns heroina in valoare de peste 300.000 de euro in mormantul bunicii sale dupa ce furase marfa de la niste traficanti. Zsolt Nagy a marturisit politistilor ca a ingropat trei kilograme de heroina, odata cu bunica sa, in cavoul familiei din Sopron, Ungaria, scrie Cancan.

Puteti lua masa pe fundul Oceanului Indian. Daca ai visat vreodata sa mananci printre pesti si rechini acum este posibil! Un restaurant subacvatic, care a fost fixat la cinci metri adancime pe fundul Oceanului Indian isi ofera sansa sa poti admira fauna si flora marina in timp ce servesti micul dejun, pranzul sau cina. Evident toate acestea costa bani si timp, asa ca daca vrei sa mananci in restaurantul din insula Rangali a arhipelagului Maldive trebuie sa-ti faci rezervarea cu doua saptamani inainte si sa ai in portofel cel putin 1000 de euro, scrie Libertatea.

Mafiotii isi conduc afacerile prin jocurile online. Detinutii din inchisorile britanice folosesc jocurile online pentru a-si dirija afacerile si a-si conduce imperiile, au avertizat specialistii in combaterea crimei organizate. Astfel, mafiotii dau ordine si isi conduc imperiile evaluate la milioane de lire sterline din spatele gratiilor, folosind mesajele transmise prin intermediul chatului oferit de jocurile online, scrie Cancan.

Colegiul de dresat maimute. Un thailandez a inceput in 1953 sa dreseze maimute pe care sa le foloseasca ulterior pe post de muncitori. Pentru ca a avut succes, ani mai tarziu, in 1997, Somporn Saekhow a deschis primul Colegiu de Dresat Maimute, situat la sapte kilometri departare de Surat Thani, scrie Libertatea.