Fiert de viu, intr-un cazan de ciorba. Un neamt a decedat zilele trecute in chinuri groaznice. Markus lucra la o fabrica din Luebeck unde se producea mancare la conserva, iar in ziua tragediei se afla intr-un cazan imens pe care il curata. Potrivit ziarului german Bild, barbatul era in interiorul recipientului pe care il spala, cand brusc capacul s-a inchis si in oala au inceput sa tasneasca jeturi de apa fierbinte. Cand au reusit sa-l scoata de acolo, Markus era deja mort, scrie Libertatea.

Universitate scoasa la vanzare pe E-Bay. Conducerea universitatii din localitatea franceza Perpignan va da in judecata sindicatul studentesc UNI, care a plasat, pe un vestit site de licitatii, un anunt privind vanzarea institutiei de invatamant, avand ca pret de pornire doar un euro, scrie EVZ.

53 de gangsteri au evadat dintr-o inchisoare din Mexic. Un comando format din 20 de oameni bine inarmati a eliberat cu putin inainte de zorii zilei de sambata, in doar cinci minute, 53 de detinuti din inchisoarea Cieneguillas din statul mexican Zacatecas, dintre care 27 erau membri ai unor puternice carteluri ale traficantilor de droguri, a declarat ulterior guvernatorul statului, Amalia Garcia Medina, noteaza Libertatea.

Parcul sexual tematic ii infierbanta pe chinezi. Sculpturile reprezentand trupuri goale si organe genitale imense, expuse in aer liber, au incins spiritele in China. Alei si banci strajuite de organe sexuale imense, statui reprezentand nudisti in cele mai diverse pozitii parca asteptandu-si perechile in apropierea boschetilor, cam asa va arata Love Land, viitoarea zona de relaxare a locuitorilor orasului Chongqing aflata in sud-estul tarii, informeaza cotidianul national „China Daily”, noteaza EVZ.

Data in judecata pentru ca a ucis 12 pestisori. Jurnalista Lisbeth Koelster de la postul public DR, din Danemarca, a fost data in judecata dupa ce a provocat moartea a 12 pestisori dintr-un acvariu in timp ce incerca sa demonstreze toxicitatea samponului. In timpul emisiunii Kontant, a carui prezentatoare este, a turnat cateva picaturi de sampon intr-un acvariu cu pestisori, acestia murind la scurt timp, informeaza Copenhagen Post, scrie Atac-Online.

Marylin Monroe, fierbinte si putin picanta. Artistul britanic Prudence Staite a realizat portretele mai multor vedete din blat, cascaval, sos de rosii si alte cateva ingrediente utilizate la pizza. De fapt, acesta chiar i-a facut pe toti pizza. Vezi galeria foto pe Libertatea.