O britanica, in varsta de 20 de ani, a fost intepata de 500 de albine. Femeia vizita, impreuna cu un grup de turisti, o casa taraneasca din Cognac, Franta, cand a fost atacata de albine. Ea a fost transportata de urgenta la spital. Ceilalti turisti care au fost impreuna cu ea au reusit sa se refugieze rapid in masinile din parcare ca sa scape de atacul albinelor, scrie Cancan.

Se pare ca vitezomania nu are varste. Astfel o batrana de 95 de ani a fost arestata de politie pentru ca a rulat cu peste 130 km/h pe o strada unde viteza era limitata la 90 km/h. Politistii care au oprit-o pe soferita au fost surprinsi de varsta soferitei. Numai ca, batranei nu i s-a parut nimic iesit din comun. ”Strada era libera, am apasat pe acceleratie”, a explicat ea viteza sa excesiva. Batrana a ramas fara permis pentru o luna si va trebui sa se prezinte la tribunal, scrie Libertatea.

James Boole, 31 de ani, parasutist de profesie, a povestit ieri cum a cazut de la o inaltime de 1800 de metri, prabusindu-se cu o viteza de 100 de kilometri pe ora de-a lungul unui munte, scrie Libertatea.

Si-a facut apartament SF Un burlac de 53 de ani, din Leicestershire, Marea Britanie, innebunit dupa celebrul serial Star Trek, si-a transformat apartamentul intr-o adevarata naveta spatiala, inspirata de “original”. Fiecare camera din casa lui Tony Alleyne pare desprinsa din “Star Trek”, serialul SF care s-a bucurat de succes in anii ’90. Barbatul si-a confectionat singur piesele de mobilier, de la panoul de comanda pana la pupitrele ofiterilor sau banchetele pentru odihna, din plexiglas. El a muncit timp de cinci ani sa‑si transforme resedinta banala intr‑una de film SF, plina de lumini albastre si panouri electronice multicolore, scrie Libertatea.

O sculptura in bronz in valoare de trei milioane de lire sterline, care a fost furata in 2005, a fost topita si vanduta pentru 1.500 de lire, la fiare vechi, pentru ca hotii nu aveau cum sa o valorifice altfel. Dupa mai bine de trei de investigatii, politia locala a ajuns la concluzia ca sculptura realizata de artistul Henry Moore a fost vanduta la fiare vechi, afirma Libertatea.

Un tanar a incercat sa jefuiasca un Internet Café din North Carolina (SUA) folosind o banana pe post de arma. John Szwalla (17 ani) a intrat in local si a cerut bani, amenintand de sub tricou cu un obiect ce parea a fi o arma. Proprietarul Internet Cafe-ului a povestit ca el si un alt client au reusit sa-l imobilizeze pana la sosirea politiei. Tanarul a scos banana de sub tricou si a mancat-o, dar tot risca inchisoarea pentru tentativa de jaf armat, scrie Click.

Un Ferrari model 250 Testa Rossa s-a vandut cu pretul record de 9,02 milioane de euro la o licitatie in Maranello, Italia. Recordul anterior de vanzare a unei masini Ferrari era de 7,04 milioane de euro. Masina decapotabila 250 Testa Rossa produsa in 1957, care a concurat la numeroase curse auto din America de Nord si America de Sud, a fost cumparata de o persoana care a licitat prin telefon si a tinut sa-si pastreze anonimatul. Legendarul 250 Testa Rossa este unul dintre cele mai interesante modele de automobile scoase vreodata la licitatie. Au fost produse numai 22 de exemplare de acest fel intre anii 1957 si 1958, afirma Click.

Un cuplu din Londra a calatorit aproape 6.500 km pentru a adopta o pisica din Michigan, SUA. Rose si Chris Rasmussen au dorit neaparat sa adopte un motan de la un adapost de animale din Clare County. Ei l-au descoperit pe Sparky pe Petfinder.com - un site special pentru adoptii de animale. Cei doi ar fi putut sa faca o comanda, pentru ca felina sa le fie trimisa la Londra, insa au preferat sa efectueze adoptia personal, relateaza Click.