La 13 zile dupa ce a aflat ca e gravida, a nascut. Sally Giles din Lancashire, in varsta de 34 de ani, a nascut la 13 zile dupa ce a aflat ca este gravida. Fiindca se simtea obosita in fiecare zi, femeia a fost la medic. Mare i-a fost mirarea cand a aflat ca, de fapt, ea era insarcinata cu gemeni, de sase luni. Sally sustine ca in afara de oboseala nu a avut niciun semnal care sa o faca sa se gandeasca ca ar putea fi insarcinata, scrie Gardianul.

Falsificator de bani la 11 ani. Un pusti de clasa a IV-a din Jimbolia, judetul Timis, i-a socat pe toti cunoscutii, dar mai ales pe politisti cand s-a descoperit ca falsifica bani in casa parintilor. Pustiul a declarat ca a vazut la stiri cum se falsifica banii. Desi face parte dintr-o familie instarita si niciodata nu i-a lipsit nimic, baiatul s-a suparat cand parintii i-au interzis sa manance de la fast-foodurile din preajma scolii si s-a gandit sa faca rost de bani intr-un mod inedit, scrie Cancan.

Bar in care te imbeti din aer. La Londra, s-a deschis un bar cu totul iesit din comun. Clientii care intra in local sunt invaluiti de vapori de bautura care ii inveselesc. In loc sa fie baut, alcoolul este transformat in vapori, ajungand, prin respiratie, direct in sange. Numai 40 de minute de stat in atmosfera de vapori de gin tonic sau cocktailuri confera clientilor o stare de veselie. Vizitatorii primesc la intrare “costumatii de protectie”, pentru a nu mirosi in drum spre casa a bautura, scrie Click.

Face bani speriind oamenii. Un pakistanez, care s-a nascut cu o boala incurabila, ce i-a desfigurat capul si trupul, castiga bani buni de pe urma faptului ca sperie lumea pe strada. Barbatul traieste in orasul Norawal, nu are casa si nu stie sa scrie sau sa citeasca. El isi petrece ziua pe strazi, unde cerseste bani de la soferi si de la trecatori, scrie Libertatea.

Gemeni cu tati diferiti. O femeie din Statele Unite si-a inselat iubitul in perioada sa de ovulatie, iar noua luni mai tarziu a dat nastere la doi gemeni, fiecare avand tati diferiti. Dupa ce a nascut, Mia Washington a vazut ca cei doi baieti au trasaturi total diferite, asa ca a cerut sa li se faca teste de paternitate. Acesta i-au confirmat temerile: cei doi gemeni aveau tati diferiti. Din fericire, iubitul pe care l-a inselat este o fire iertatoare care a trecut peste incidentul care i-a facut cunoscuti in intreaga lume, scrie Gardianul.

Obsedatii sexuali, castrati daca sunt gasiti vinovati. In Cehia, obsedatii sexuali raman fara organe genitale daca sunt gasiti vinovati. "Mi-as fi dorit sa fi fost castrat in urma cu mai mult timp. In felul asta nu faceam atata rau”, au fost primele cuvinte ale lui Josef, un pedofil ceh care a violat o fetita de noua ani. Barbatul a acceptat sa ii fie indepartate chirurgical testiculele pentru a se “cuminti”. La clinica psihiatrica Havlickuv Brod, situata la 100 km de capitala Cehiei, Praga, sunt internati toti obsedatii sexuali si pedofilii, scrie Click.

Primul om care a zburat pe un covor. Povestile devin reale pe Statia Spatiala Internationala. Agentia japoneza pentru explorare aerospatiala (JAXA) a selectat 16 sarcini ciudate, dintr-un total de 1.597, formulate de publicul japonez pentru astronautul Koichi Wakata. Printre aceastea, astronautul japonez trebuia sa-si puna picaturi in ochi, sa impacheteze haine sau sa stea pe un covor "zburator", scrie Libertatea.

Elevi in lanturi, pentru rezultate mai bune la invatatura. Parintii care vor neaparat sa aiba copii cu rezultate bune la invatatura au acum solutia: un dispozitiv format dintr-o bila grea de metal si un lant, care nu se deblocheaza decat dupa ce purtatorul a studiat suficient. Dispozitivul se numeste Study Ball si permite parintilor sa programeze timpul pe care vor ca odraslele lor sa-l petreaca invatand. Ei ataseaza bila de glezna copiilor si o programeaza sa contabilizeze timpul de invatat, scrie Click.