Prima baterie alimentata cu aer. Conform The Telegraph, in cadrul Departamentului de Chimie de la Universitatea Saint-Andrews din Scotia, a fost prezentata prima baterie alimentata cu aer. Inventatorii sustin ca aceasta baterie are o capacitate de 10 ori mai mare decat cea a unei baterii conventionale. "Avantajul acestei baterii este faptul ca dimensiunile si greutatea ei sunt reduse, fiind foarte usor de transportat", a declarat profesorul Peter Bruce de la Universitatea Saint-Andrews. Oxigenul din baterii reactioneaza ca o componenta poroasa, care continua sa o incarce in timp ce energia acesteia este folosita, scrie Gardianul.

A slabit 25 de kilograme numai cu hipnoza. O britanica in varsta de 35 de ani a incercat orice in materie de diete, dar efectele au intarziat sa apara. Disperata, a apelat la o solutie foarte ingenioasa: hipnoza. Kilogramele pe care a reusit sa le dea jos prin aceasta metoda nu sunt deloc imaginare si nici putine. In cateva luni Marion Corns a reusit sa slabeasca nu mai putin de 25,4 kilograme, de la 97 de kilograme la 72 de kilograme. Metoda a fost simpla. Marion care este mama a trei copii a apelat la un specialist in hipnoza. Acesta, pe parcursul mai multor sedinte, i-a indus starea de transa pacientei sale, apoi i-a spus ca a intrat intr-o operatie si ca un chirurg i-a atasat un inel gastric. Mai mult, in aerul din camera a fost impregnat cu miros de spital, scrie Click.

Un tata i-a mancat ochii fiului sau. “Tati mi-a mancat ochii!” Aceasta este declaratia socanta a unui copil de patru ani din Bakersfield, statul american California. Parintele acestuia a fost acuzat ca i-a smuls cu dintii ambii ochi, intr-o criza de nebunie. Copilul nu va mai putea vedea niciodata, iar barbatul risca inchisoarea pe viata. Conform politiei, agresorul era sub influenta unui drog halucinogen cand si-a atacat fiul. Micutul a fost gasit de vecini dupa ce l-au auzit urland de durere, scrie Libertatea.

Si-a ucis vecina din cauza unui loc de parcare. In urma unei neintelegeri din cauza unui loc de parcare, un japonez si-a injunghiat mortal vecina. Though Fujii sustine ca nu a intentionat sa o omoare, dar in timpul discutiei s-a aprins foarte tare si nu s-a mai putut controla. "M-am plans la Kojima ca unul dintre membrii familliei sale parcheaza motocicleta in gradina mea, pe locul in care imi parcam eu masina. Nu era prima oara cand se intampla asta. Cand discutia a devenit cearta, am injunghiat-o" a declarat Fujii pentru autoritati, noteaza Gardianul.

A stat cu 43 de melci pe fata si spera la Cartea Recordurilor. Un baiat de 11 ani din SUA spera ca va intra in Cartea Recordurilor, dupa ce si-a acoperit fata cu... melci. Fin Keheler, din Salt Lake City, a demonstrat ca n-are nici un fel de repulsie atunci cand vine vorba de aceste gasteropode lipicioase. El si-a acoperit fata cu 43 melci, pentru a dobori vechiul record mondial. Baiatul a declarat ca s-a interesat asupra acestui aspect si ca a aflat ca vechiul record era de 36 de melci tinuti pe fata in acelasi timp. Fin Keheler a avut la dispozitie trei incercari, scrie Click.

Gasca fotografiata in timp ce zbura cu susul in jos. Un fotograf a surprins intr-una din pozele sale cu fauna o gasca in timp ce zbura cu susul in jos, dar care tinea capul in pozitia normala de zbor, informeaza The Telegraph. Brian MacFarlane povesteste ca urmarea un stol de pasari care se chinuia sa zboare contra vantului in orasul Strumpshaw din Norfolk, Marea Britanie, atunci cand a facut poza, noteaza Gardianul.

Arsa cu soda pentru ca ar fi vrajitoare. Poveste de cosmar in comuna Ieud, judetul Maramures. Mama cantaretului de muzica populara Vasile Barani a fost arsa cu soda caustica pe fata pe motiv ca e vrajitoare! Tragedia s-a intamplat in luna martie, iar intre timp Maria Barani (71 de ani) a suferit mai multe operatii, insa starea ei este grava. Politistii au deschis o ancheta si au aflat ca Ileana Barani, sora victimei, si sotul acesteia au platit doi adolescenti ca sa ii arunce femeii cu soda caustica pe fata. Cei doi soti erau convinsi ca Maria Barani i-a facut vraji fiicei lor, care si-a pierdut tot parul, scrie Libertatea.

Copiii dependenti de Internet sunt tratati cu electrosocuri. Un “expert” autoproclamat de la un spital din China sustine ca a inventat o metoda de vindecare a adolescentilor dependenti de Internet. Chiar daca pare de necrezut, e vorba de o “terapie” cu electrosocuri. Psihiatrul Yang Yongxin (46 de ani) din provincia Shandong fixeaza electrozi la tamplele si degetele tinerilor pacienti si apoi ii supune la socuri cu ajutorul unor curenti cu intensitati cuprinse intre 1 si 5 miliamperi, scrie Click.