O companie din Japonia promoveaza o noua experienta literara, comercializand suluri de hartie igienica care au imprimate pe ele povesti horror. Fiecare sul poarta insiruite mai multe copii ale unei povesti horror scrise de Koji Suzuki, autorul cartii "Ring", care a fost ecranizata in Japonia si la Hollywodd. Hayashi Paper, compania care a venit cu aceasta idee, spune ca povestea ocupa 90 de centimetri dintr-o rola si poate fi citita in doar cateva minute. Pretul de vanzare a hartiei igienice horror este de 2,20 dolari pe sul, aceasta fiind descrisa de producator drept "o experienta horror in toaleta", scrie Gandul.

De cate ori nu ti-ai dorit sa ai propria gradinade care sa te ocupi de unul singur? Ei bine, acum se poate chiar daca locuiesti la bloc si nu ai spatiu pentru asa ceva. Cei mai originali britanici considera ca nimic nu e imposibil si vin cu o idee pe care n-o poti refuza daca iti doresti sa ai gradina indiferent de consecinte. Societatea Regala de Horticultura (RHS) ii indeamna pe britanici sa planteze legume si fructe oriunde, chiar si in ... lenjeria intima. Zis si facut! Unii englezi nu s-au dat in laturi si au inceput sa-si creeze propria gradina. Si pentru a demonstra ca totul este posibil, sutienele pline cu rasaduri au fost expuse la festivalul florilor de la Hampton Court Palace. Potrivit The Telegraph in cele mai incapatoare sutiene au fost plantate rasaduri de salata si rosii, iar in sutienele cu numere mici si-au facut loc rasadurile de capsuni si zmeura, scrie Libertatea.

Un barbat de 50 de ani din Andover, Hampshire, suparat ca vanzatorii dintr-un magazin Tesco nu au vrut sa ii vanda alcool, a intrat cu masina prin geamurile magazinului si s-a oprit abia dupa ce a smuls doua case de marcat si a ranit sase persoane. Managerul magazinului i-a spus ca este prea beat si l-a invitat sa paraseasca magazinul. Omul le-a spus ce avea de gand sa faca, de suparare, dar n-a fost luat in serios, mai ales ca autoturismul pe care il conducea era un Rolls Royce, relateaza Libertatea.

Un hot cam neglijent din Summertown, Oxfordshire, si-a cerut scuze dupa ce i-a intrerupt somnul victimei sale la 4 dimineata, insinuand ca a gresit casa. Din fericire, si pentru unul si pentru altul, proprietarul era un om in varsta de 82 de ani. Totusi, acesta a coborat dupa hot, insa n-a reusit decat sa il vada iesind pe usa din spate. Infractorul a fugit cu bani si cateva obiecte care le-a mai gasit prin casa, unele fiind recuperate din gradina, afirma Libertatea.

Un leopard salbatic ii provoaca dureri de cap premierului pakistanez Yusuf Raza Gilani. Atras de un porc mistret, animalul da de mai multe zile tarcolae casei sale. Vanatorii pakistanezi incearca sa prinda de cateva zile leopardul care a intrat saptamana trecuta in resedinta din Islamabad, fara succes insa. Salbaticul animal a fost la un pas sa fie tranchilizant duminica, dar acesta a reusit sa-i pacaleasca pe responsabilii din domeniul faunei sarind peste un zid de 1,8 metri inaltime intr-o alta zona a resedintei, scrie Libertatea.

Un baiat de numai sase ani din statul Nebraska, SUA, a preluat volanul unei camionete dupa ce tatal sau a lesinat, reusind sa evite un grav accident rutier. Tustin Mains a povestit politistilor ca se afla in masina impreuna cu fratele sau de trei ani, pe bancheta din spate. In momentul in care tatal lor a lesinat la volan, din cauza unei scaderi bruste a glicemiei, copilul a sarit peste acesta, pe scaunul soferului, conducand o distanta de cateva strazi, scrie Click.