Nud cu Madonna si Guy, scos la licitatie. O pictura in ulei care ii reprezinta pe Madonna si fostul ei sot, regizorul Guy Ritchie, in pielea goala va fi scoasa la licitatie sambata. Conform specialistilor, cei dornici sa intre in posesia picturii ar trebui sa scoata din buzunar 25.000 de euro, scrie Cancan.

Campania "Dezbraca-te si ai reduceri!", succes garantat. Sute de cumparatori imbracati numai in lenjerie intima s-au inghesuit in fata unui magazin din Manchester, care oferea produse gratuite. Ei au format cozi lungi in speranta de a se numara intre primii 100, pentru a nu rata o promotie iesita din comun, scrie Click.

Duke, cel mai inalt cal din lume. Duke este un cal din Shire, Marea Britanie, in varsta de 6 ani, inalt de 2,3 metri. Duke concureaza pentru titlul de "Cel mai inalt cal din lume", impreuna cu alti doi cai de aceeasi rasa, Radar si Noddy. In prezent, cei doi cai sunt cu aproape un centimetru mai scunzi decat Duke. Proprietarii celui mai inalt cal din lume sustin ca acesta se sperie de soareci, bea 12 litri de ceai zilnic si este rasfatatul familiei, scrie Gardianul.

Un spital ofera operatii estetice noilor angajati. Pe cand unii nu au locuri de munca, altii nu au angajati. Un lucru incredibil se intampla la un spital din Praga, Cehia, unde, din cauza ca nu au angajati, conducerea spitalului a oferit operatii estetice in schimbul unui contract de munca, semnat pe trei ani, scrie Libertatea.

Si-a tinut mama in congelator 20 de ani. Daulat Irani, o femeie din Sidcup, sud-estul Londrei, in varsta de 83 de ani, si-a tinut mama la frigider timp de 20 de ani. Politistii britanici au descoperit trupul decedatei, invelit in saci de plastic intr-un congelator din garaj. Autoritatile cred ca femeia a recurs la ascunderea cadavrului de teama ca, daca ar fi declarat decesul, s-ar fi descoperit ca mama sa traise ilegal in Marea Britanie, scrie Click.

A ramas blocat in masina de spalat. Un baiat, in varsta de 11 ani, din Marea Britanie, a vrut sa vada daca are loc in masina de spalat si a ramas blocat acolo. Pentru a fi eliberat, familia Sumner a fost nevoita sa cheme pompierii. Toby a intrat in masina de spalat cu ajutorul unui scaunel. Baiatul a intrat intai cu picioarele, insa a ramas blocat dupa ce scaunul pe care se sprijinea a alunecat, scrie Gardianul.

Au cumparat o canapea rasista. Doris Moore si sotul ei, Douglas, sunt persoane de culoare. Cand si-au luat mobila nici prin minte nu le-a trecut ca pot sa cumpere vreo piesa care sa poata fi catalogata drept rasista. Dar, nu mica le-a fost urmarea cand, ajunsi acasa, au montat canapeaua si pe eticheta un informatiile referitoare la aceasta era mentionat ca are culoarea "maro-cioroi" (n.r. - nigger-brown), scrie Libertatea.

Sindromul profei porno loveste si in Anglia. O profesoara de la o scoala primara din Marea Britanie si-a dat demisia dupa ce un filmulet cu ea facand sex a aparut pe mai multe site-uri. Jane Moyle in varsta de 44 de ani s-a inregistrat in timp ce facea sex cu sotul ei, Colin, care este tot profesor. Cei doi foloseau jocuri sexuale si diverse costume care se gasesc in sex-shopuri, scrie Click.

Se dezbracau si aruncau cu pietre in masini. Politia din Lakewood, Washington a declarat ca Joshua de 23 de ani si Amanda de 18 ani au aruncat cu pietre de pe marginea cailor ferate in 14 masini care mergeau pe strada alaturata si ca in acelasi timp se si dezbracau. Cand au fost prinsi Madison avea pe ea doar chiloti. In fata judecatorului cei doi au marturisit ca jucau “Sex me”, care implica sa dai jos un obiect de imbracaminte atunci cand nimeresti stopul unei masini, scrie Libertatea.

Detinutii britanici primesc jocuri de 252.000 de euro. Mii de detinuti din Marea Britanie au primit console cu jocuri, care ii costa pe contribuabili peste 220.000 de lire sterline (252.000 de euro). Serviciul penitenciarelor a distribuit, pentru buna purtare, 2.515 de dispozitive, inclusiv de tip PlayStation 3 si console PlayStation portabile (PSP), Xbox 360, Nintendo Wii si Gameboy, scrie Click.