Omul fara amprente, spaima vamesilor. Un barbat din Singapore care suferea de cancer a fost retinut timp de mai multe ore pe un aeroport din Statele Unite de catre functionarii serviciului de imigratie, dupa ce acestia au constatat cu stupoare ca acesta nu avea amprente digitale din cauza unui medicament pe care il lua, scrie Evenimentul Zilei.

Femeile nu pot fi numite „urate” in Malaezia. Barbatii din Malaezia care isi jignesc sotiile si le numesc “urate” ar putea fi pedepsiti legal, conform unui nou proiect elaborat de autoritatile locale, citat in presa locala. Departamentul pentru drepturile femeilor urmeaza sa trimita Parlamentului spre aprobare, un proiect legislativ prin care se doreste protejarea femeilor de “violenta emotionala”, asa cum se intampla in cazul violentei fizice casnice, informeaza Click.

Mireasa a plecat in luna de miere cu cavalerul de onoare. Sara Arcuri si-a inceput luna de miere mai repede, inainte de petrecerea de nunta. In timp ce mirele, Andrea Arcuri, de 34 de ani, o astepta la receptia data in cinstea lor, sotia lui era in drum spre aeroport, pentru a prinde o cursa spre Grecia, impreuna cu cel mai bun prieten al sotului ei, scrie Atac Online.

Fetita de patru ani crescuta de caini si pisici. O fetita de patru ani din Siberia a fost crescuta de cainii si pisicile pe care familia ei ii tinea in apartament. Autoritatile au aflat despre ciudatul caz cand unul dintre vecinii familiei unde era crescuta Natasha a depus o plangere referitor la mizeria si mirosurile urate din apartamentul vecinilor. Cand au sosit acolo, s-a descoperit o mizerie de nedescris, scrie Libertatea.

Un Tico a lovit un TAB in centrul Constantei. Un transportor blindat al armatei a fost implicat intr-un accident petrecut pe un bulevard din municipiul Constanta, dupa ce vehiculul a oprit, iar soferul unui Tico aflat in spatele acestuia nu l-a observat la timp, masina alunecand pe uleiul scurs din TAB si izbindu-se de acesta, anunta Gardianul.

Are 21 de copii cu 11 femei. Un barbat de numai 29 de ani din Tennessee, SUA, are 21 de copii, cu 11 femei diferite. Cazul lui Desmond Hatchett a fost facut public dupa ce barbatul a fost dat in judecata deoarece nu le plateste pensie alimentara mostenitorilor, care au varste cuprinse intre cateva luni si 11 ani. Desi Desmond isi cunoaste toti copiii, le stie zilele de nastere, numele si tine legatura cu mamele lor, cu privire la pensia alimentara nu prea sunt multe de facut, scrie Libertatea.

Pisica cu aripi pufoase a devenit realitate. Daca pana la acest caz pisicile cu aripi puteau fi intalnite doar in basme sau in imaginatia debordanta a copiilor, iata ca a aparut in realitate un motan alb si pufos caruia de la varsta de un an au inceput sa-i creasca aripi. Motanului din orasul chinezesc Chongqing i-au crescut pe spate ceea ce par a fi inceputul unor aripi pufoase, potrivit Atac Online.