Fiu regasit pe Facebook dupa 27 de ani. O britanica a reusit sa dea de urma fiului sau rapit, dupa ce i-a gasit numele pe popularul site de socializare. O femeie, al carei fiu fusese rapit in urma cu 27 de ani, si-a reintregit familia dupa ce a descoperit numele copilului sau pe site-ul de socializare Facebook, scrie EvZ.

Un bolnav de cancer incearca sa se vindece cu lapte uman. Conform The Sun, un barbat din Marea Britanie, bolnav de cancer terminal de colon si ficat este sigur ca se poate vindeca cu lapte uman, de la fiica sa, care are un copil in varsta de 8 luni. Dupa ce tratamentul cu citostatice nu a avut nici un efect, Tim Browne, in varsta de 67 de ani, s-a hotarat sa urmeze propriul sau tratament, cu lapte uman. Barbatul a citit, in urma cu ceva vreme, un studiu realizat in Statele Unite, conform caruia acest tip de lapte poate distruge celulele canceroase din organismul unui copil, scrie Gardianul.

Un papagal salbatic i-a furat pasaportul. Conform The Telegraph, unui turist scotian i s-a furat pasaportul de catre un papagal salbatic in timp ce se afla in vizita in Noua Zeelanda. Barbatul se afla intr-un autobuz spre Milford Sound, iar la un popas, papagalul i-a furat geanta viu colorata, in care se afla si pasaportul. Papagalul s-a facut nevazut, iar geanta scotianului nu a fost gasita. Autoritatile sustin ca poate dura sase saptamani pana cand ii va fi eliberat un nou pasaport barbatului, a carui identitate este anonima, noteaza Gardianul.

Un rus a omorat sase oameni cu un scaun electric improvizat de el. Un barbat din Rusia, de profesie electrician, a ucis cel putin sase oameni cu ajutorul unui scaun electric confectionat chiar de el. Dmitry K, este de asemenea acuzat ca ar fi fabricat un covor electric ce poate ucide pe oricine calca pe el. Se pare ca barbatul, in varsta de 30 de ani, si-a ademenit victimele printr-un anunt postat pe internet in care pretindea ca vrea sa cumpere piese pentru calculator. Odata ajunsi la el acasa, cei care veneau erau rugati sa ia loc pe scaunul electric improvizat de el, dupa care ii lega si activa electricitatea printr-un buton aflat la computerul sau, scrie Libertatea.

A furat 10 milioane de euro in 2 minute. Un hot a spart magazinul de bijuterii Chopard din Place Vendome, Paris, in plina zi, reusind sa fuga cu bijuterii in valoare de aproape 10 milioane de euro. Necunoscutul, imbracat elegant, a intrat calm in magazin si, amenintandu-i pe angajati cu un pistol, a luat 12 bijuterii din vitrina si apoi a plecat, noteaza Cancan. http://www.cancan.ro/2009-06-01/A-furat-10-milioane-de-euro-in-2-minute.html

Masina lui Hitler, de vanzare cu 6.270.000 €. Una dintre masinile conduse de liderul nazist Adolf Hitler, Auto Union-D, un model de curse extrem de rar, va fi scoasa la licitatie in august, la Paris, Franta. Automobilul a fost estimat la 6,27 milioane de euro, scrie Libertatea.