Doctorul avorturilor, ucis in biserica. Un medic care practica intreruperi de sarcina in stadiu avansat in Statele Unite a fost impuscat mortal in timp ce intra, duminica, intr-o biserica din Kansas, potrivit AFP. George Tiller, tinta campaniilor antiavort, a mai fost in trecut victima unor atentate. La trei ore de la incident, autoritatile au anuntat arestarea unui suspect, precizand ca nu stiu inca daca acesta are sau nu legaturi cu organizatiile care militeaza impotriva avorturilor, transmite Evenimentul Zilei.

A fost sclava sexuala a unui print. Manohara Odelia Pinot, un celebru manechin din Indonezia, care s-a casatorit in urma cu un an cu un print din Malaezia, a reusit sa scape din infernul in care traia dupa ce sotul ei a torturat-o si violat-o zilnic timp de un an. Manohara, in varsta de 17 ani, a povestit politistilor din Singapore, care au ajutat-o sa se intoarca in tara natala, ca Tengku Temenggong Mohammad Fakhry, in varsta de 31 de ani, printul provinciei malaeziene Kelantan, o tortura, viola si chiar o droga, transmite Cancan.

Mai bogat cu 10.000 de lire sterline dupa ce a pariat pe propria viata. Un britanic care a fost diagnosticat cu cancer a castigat 10.000 de lire sterline dupa ce a pariat ca va trai mai mult de cateva luni, termenul limita dat de medici. In varsta de 59 de ani, Jon Matthews a pariat, in 2006, 100 de lire la o cota de 50/1 ca va apuca sa traiasca pana la jumatatea anului 2007, chiar daca medicii i-au spus ca nu mai are multe zile de trait. Timpul a trecut, iar Matthews si-a vazut in continuare de viata luptand zilnic cu necrutatoarea boala, scrie Libertatea.

Cel mai lung lant uman din lume, la Brasov. Peste 4.000 de elevi brasoveni ar putea ajunge in Cartea Recordurilor dupa ce, ieri, s-au prins de maini, formand cel mai lung lant uman de copii din lume, sub forma cuvintelor “Discover Romania - Wonderland is in Brasov”, in Piata Sfatului din oras. Evenimentul a fost filmat din elicopter. In Cluj, 15 copii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani au doborat, duminica seara, recordul mondial de patru ore, cantand live peste 12 ore, informeaza Libertatea.

Urangutan, chelner intr-un restaurant din Japonia. Faptul ca este o vedeta pentru clienti, nu prea are importanta pentru chelnerul restaurantului Kayabuki, aflat la cateva zeci de kilometri de Tokyo. Aici clientii sunt serviti de urangutanul Fuku-chan. In plus, Fuku-chan nu vede nici o problema ca nu primeste bani pentru prestatia sa: el este "platit" doar cu alune si fructe, scrie Click.

A mancat 2,6 kilograme de pizza in sase minute. Cel mai mare si rapid mancator de hotdogi din lume s-a intrecut cu rivalul sau intr-o emisiune TV, insa la mancat pizza. Japonezul a devenit recordmen mondial dupa ce a mancat cinci pizza si trei sferturi in numai sase minute. Inedita competitie dintre japonezul Takeru Kobayashi, in varsta de 31 de ani, si vesnicul sau rival, americanul Joey Chestnut, in varsta de 25 de ani, a avut loc in weekend, in cadrul unei emisiuni televizate la Sony Studios din Culver City, scrie Cancan.

E bun Daniel Craig? Gusta inghetata «James Bond». O inghetata inspirata din filmul James Bond a fost lansata in Marea Britanie. Inghetata imita silueta actorului britanic Daniel Craig, asa cum apare in scena in care acesta iese din mare, in filmul “Casino Royale”. Inghetata este disponibila pe piata din Marea Britanie in variante cu diverse arome, potrivit Click.

A murit ultimul supravietuitor de pe Titanic. Millvina Dean, ultima supravietuitoare a naufragiului Titanicului, a murit duminica, intr-un azil din Marea Britanie, la varsta de 97 de ani, scrie presa britanica. Familia ei se imbarcase la clasa a treia pe Titanic, in 10 aprilie 1912, atunci cand nava a plecat din Southampton spre New York, in speranta ca vor incepe o noua viata dincolo de ocean si-si vor deschide o tutungerie in Kansas City, potrivit Adevarul.