1.000 de greseli pentru subiectele de bac. Specialistii care se ocupa cu alcatuirea subiectelor pentru examenele nationale sunt maestri la capitolul gafe! Daca reprezentantii Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamantul Preuniversitar (CNCEIP) si-au aratat “maiestria” gresind subiectele la tezele unice de la limba romana si istorie, lucrurile nu stau mai bine nici cand vine vorba de Bacalaureat! Variantele de subiecte au avut aproape 1.000 de greseli “reparate” in 49 de erate, noteaza Libertatea.

Calendar nud cu studentii de la Oxford. Conform Daily Mail, studentii de la Oxford au luat parte la un proiect creand un calendar in care apar in ipostazele bine-cunoscute: invatand, citind in biblioteca, plimbandu-se prin campus. Singurul lucru iesit din comun este faptul ca studentii care apar in calendar sunt in pielea goala. Tinerii care au pozat nud sunt lipsiti de inhibitii si au facut asta in scopuri caritabile. Banii rezultati in urma vanzarilor calendarului, care se va comercializa la pretul de 10 lire sterline, vor fi donati tarilor sarace. Conducerea institutiei nu a comentat aparitia calendarului, fiind de acord cu acest proiect, scrie Gardianul.

Vaduva Neagra a mancat 36 de hotdogi in zece minute. Americanca Sonya Thomas, denumita "Vaduva Neagra", a reusit performanta de a devora in numai 10 minute 36 de hotdogi.In varsta de 41 de ani, femeia are o silueta de inviat si este pentru a treia oara cand castiga trofeul Virginia Hot Dog Eating Champion.In timpul celor 10 minute cat a durat competitia, Sonya a mancat de doua ori mai mult decat barbatii care s-au intrecut cu ea, scrie Libertatea.

Persoanele cu cele mai ciudate boli din lume. Pana in ziua de astazi au fost analizate diverse boli iesite din comun. Cercetatorii au incercat de ani de zile sa caute un leac pentru ele. Din pacate, unele boli sunt incurabile, asa ca persoanele care sufera de aceste maladii incearca sa traiasca acceptand faptul ca nu pot fi vindecate. Mai jos sunt prezentate zece astfel de cazuri bizare, scrie Gardianul.

S-a rasturnat cu Ferrari-ul si a facut scrum 200.000 €! Un Ferrari de aproape 200.000 de euro s-a facut scrum, luni seara, in apropiere de Aeroportul Sibiu. Bolidul ii apartinea fiului omului de afaceri Ioan Dumitru Ghise, patronul benzinariilor Ana Oil si al hotelului Golden Tulip din Sibiu. Dumitru Ghise (22 de ani) venea luni seara spre Sibiu dinspre Cristian.In curba dinaintea intersectiei cu drumul spre Ocna Sibiului, tanarul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei si a soselei umede. Ferrari-ul a derapat, a intrat pe contrasens si a acrosat un Audi si un Renault Megan care circulau regulamentar, scrie Click.

Un rinocer excitat s-a indragostit de o masina. Rinocerul Jango, de la o gradina zoologica din Marea Britanie, s-a indragostit de o masina abandonata intr-un iaz pe post de sculptura. Acesta insa este atat de atasat de autovehiculul rosu incat se comporta cu el ca si cand ar fi perechea sa, scrie Libertatea.

A stat 40 de zile dupa gratii pentru doua bidoane de apa. Doru Serban, de 28 de ani, si-a petrecut o luna si jumatate dupa gratii pentru ca a spart o masina parcata pe strada Behelei din Timisoara, din care a furat doua bidoane de 5 litri cu apa de la fantana. “Nu stiu ce m-a apucat. Am luat o piatra si am luat bidoanele cu apa. Am fugit zece metri, pana m-a prins omul. Am recunoscut fapta la Politie”, a spus Doru Serban. Proprietarul masini a refuzat sa depuna plangere impotriva sa. Totusi, el a ajuns la puscarie, unde si-a petrecut 40 de zile intr-o celula cu cei mai periculosi interlopi din Timisoara, inchisi pentru santaj, trafic de persoane, proxenetism si spargere de bancomate, scrie Click.