Amanetarea sufletului, metoda letona de supravietuire pe timp de criza. In perioade de criza economica, casele de amanet se inmultesc precum gandacii de bucatarie. Cand nu se platesc salariile, nu ai alta solutie decat sa te duci la casa de amanet. Dar ce este de facut cand nu mai ai ce amaneta? In Letonia, aflata pe marginea prapastiei, pare sa se fi gasit o solutie. Pe o strada din Riga a aparut o ciudata firma financiara, Kontora, care ii ofera oricarui cetatean major bani pe baza unui simplu "cuvant de onoare". Insa, inainte de a primi suma, care se poate ridica pana la echivalentul a 1.000 de euro, omul trebuie sa completeze un acord-tip mai special, noteaza publicatia letona "Vesti Segodnia", citata de Agerpres. In acest acord se spune ca subsemnatul primeste imprumutul sub gajul "esentei sale nemateriale, mai exact a sufletului sau nemuritor", scrie Romania Libera.

Turism si procreatie asistata, oferta numai pentru lesbiene. O agentie de voiaj si o clinica ginecologica din Spania au creat un pachet special pentru cuplurile de lesbiene care vor sa se bucure de o vacanta pe Costa del Sol si, totodata, sa aiba un copil. Pachetul prevede un tratament de procreatie asistata - donatie de ovocite si sperma, adoptie de embrioni, inseminare artificiala, fecundare in vitro - pentru cuplurile de lesbiene. In plus, agentia Rainbow Tourism ofera ajutor pentru obtinerea certificatului de casatorie pentru cupluri de acelasi sex, scrie Click.

A slabit 53 de kilograme sarind la trambulina. Satula de tot felul de diete pe care le-a tinut fara succes, o femeie supraponderala din Marea Britanie a incercat sa slabeasca sarind la trambulina. In varsta de 31 de ani, Nicky Binnie cantarea in urma cu noua luni 127 de kilograme. Disperata, femeie nu stia ce sa mai faca pentru a da joc kilogramele care ii faceau viata amara. Intr-una din zile i-a venit ideea sa sara pe trambulina veche pe care o avea in curte de ani de zile si care nu era folosita de nimeni, scrie Libertatea.

Hummer-ul care consuma 2,35 litri la suta de kilometri. Americanii au gasit solutia unui consum redus la Hummer. Compania Raser Technology din Provo (statul Utah) a realizat un vehicul hibrid electric, Hummer H3, care consuma numai un galon de combustibil la 100 de mile parcurse (adica 3,785 de litri la 160,9 kilometri), informeaza EPA. Cu alte cuvinte, automobilul din imagini, are nevoie de 2,35 litri de combustibil la suta de kilometri, scrie Click.

S-a imbracat precum mama sa decedata, pentru a-i incasa pensia. Conform Daily Mail, un barbat din New York s-a imbracat, timp de sase ani, asemenea mamei sale, pentru a continua sa incaseze banii pe care ii primea aceasta luna de luna, aproximativ 115.000 de dolari. Thomas Prusik-Parkin, in varsta de 49 de ani, se machia si se imbraca cu hainele mamei sale decedate si a reinnoit chiar si permisul de conducere al acesteia. Dupa sase luni dupa ce a incasat pensia mamei sale, Thomas a fost, in cele din urma, arestat, noteaza Gardianul.

O rusoaica a facut sase operatii de refacere a himenului. Doctorii au avertizat-o pe Natalia Kazapova sa renunte la operatiile estetice dupa ce aproape era sa-si piarda viata in timpul celei de-a sasea operatii, pentru a-si recapata virginitatea. Natalia, in varsta de 30 de ani, a apelat la o operatie de refacere a himenului in fiecare an, drept cadou de aniversare a casatoriei lor pentru sotul ei, Grigori, de 33 de ani. Chirurgii din Moscova i-au cerut acum sa inceteze cu operatiile, dupa ce femeia aproape si-a pierdut viata in ultima operatie de acest gen, scrie Gardianul.

A vrut sa isi tatueze 3 stelute pe fata si a capatat 56. Conform Daily Mail, o tanara din Belgia a vrut sa isi tatueze trei stelute pe fata, dar a capatat in schimb 56, din cauza artistului roman, care nu a inteles corect ce i-a cerut clienta. Incidentul a avut loc in Courtrai, Belgia: "Este ingrozitor pentru mine. Am sa raman cu cicatrici pe viata" sustine Kimberley Vlaminck. Ea a adaugat, de asemenea, ca l-a dat in judecata pe responsabil si ca va avea nevoie de peste 10.000 de euro pentru a-si indeparta stelutele de pe fata. Lucrul bizar in toata aceasta poveste este explicatia data de fata pentru faptul ca nu l-a oprit pe artist la timp: tanara a adormit in timp ce acesta o tatua, noteaza Gardianul.

Arestat pentru ca i-a furat chilotii vecinei. Un barbat din Puerto Rico a facut o adevarata pasiune din a-i fura chilotii de pe sarma vecinei sale. De-a lungul timpului, acesta i-a furat femeii 88 de perechi de chiloti. Politia locala a precizat ca barbatul a fost acuzat de furt si obligat sa returneze proprietarei de drept articolele de lenjerie intima furate, in valoare de aproximativ 1.000 de dolari, scrie Libertatea.

A ajuns dupa gratii pentru ca e obsedata de iepuri. O americanca poreclita „Doamna Iepuras" a ajuns din nou dupa gratii pentru ca a incalcat un ordin judecatoresc care ii interzice sa detina animale pe o perioada de cinci ani. In varsta de 47 de ani, Miriam Sakewitz a fost arestata la un hotel din Portland, dupa ce un angajat s-a plans ca a vazut mai multi iepuri topaind prin camera acesteia. Sosita la fata locului, politia a descoperit in camera sa opt iepuri adulti, cinci pui si unul mort, scrie Libertatea.

A muscat-o vanzatoarea de bilete! La doar cateva zile dupa ce un sofer din Iasi a muscat de sold un pieton pe motiv ca traversa prea incet, medicii de la Spitalul de Boli Infectioase din oras au avut iar de-a face cu un pacient agresat in acelasi mod. De data aceasta, victima a fost o femeie. Ca si agresoarea, noteaza Cancan.